pátek 15. června 2018

Zahradnictvi melnik

Publikováno v Novinky dne 8. Zahájili jsme výprodej sadby chryzantém se slevou. Sazenici nyní získáte v našem zahradnictví jen za Kč. Pozor - neplatí pro eshop).


Jsme velkoobchod i maloobchod zahradnickými potřebami a květinami pro profesionály i drobné pěstitele.

Zahradní centrum Jukl nabízí široký sortiment rostlin. Návrhy a realizace zahra jezírek, teras. Vtipné a originální dárky. Internetový obchod s trendy, životním stylem a doplňky. Nápady na dárky pro každou příležitost.


Zahradnictvi Petro Melnik Fuchsie, chryzantemy, bylinky. Stavba drobných zahradních staveb,. Ovocné stromky, drobné ovoce, trvalky, skalničky, jehličnany a spoustu dalších rostlin.

Zasíláme rostliny poštou nebo si u nás můžete rostliny vybrat napřímo. Včera jsme byli s manželkou v zahradnictví na Mělníku a osázené závěsy skutečně nemají chybu. Nevěděli jsme, který koupit dřív.


Nabízíme rostliny pro balkon terasu nebo zahradu. Naše zahradnictví nabízí fuchsie, pelargonie, begonie, trvalky a ostatní rostliny. Krásnoočko plnokvěté (Coreopis Grandiflora) bohatě kvetoucí trvalka nese květy na drátovitých stoncích, pěstujeme. VOŠ a Školské rady střední školy ČZA Mělník za účasti ředitelky Ing. Zakladateli zahradnictví jsou Vladimír a Zdena Fousovi.


Nakoupit od nás budete moct v sobotu 20. By continuing to browse the site, you are agreeing to our use of cookies. AKCI za ceny snížené o 1Kč!


Od svého vzniku prošlo nemalými úpravami tak, aby co nejlépe vyhovovalo našim. Zboží si můžete objednat v našem. V prodeji sezónní zelenina, ovoce, trvalky, sezónní květiny, vína, substráty, hnojiva a vše co potřebujete na zahrádce. A nemějte obavy, zasílání si můžete kdykoliv upravit nebo zrušit.


Vaše osobní údaje jsou u nás v bezpečí.

Dobrý den, na základě doporučení pana F. Kabelky bychom Vás rádi oslovili do výběrového řízení na prořezání a kácení stromů v areálu nemocnice. Před zahradnictvím na vás čeká parkovacích míst. Provoz zahrady zahajujeme každým rokem 1. Rostlina pochází z čeledi Caprifoliaceae – zimolezovité a rodu Symphoricarpos. Dorůstá do výšky 2-5m a vytváří hustý, vzpřímený keř. Pěstování a prodej zahradních rostlin a bylinek, specializace na fuchsie (9druhů), pelargonie - muškáty (1druhů) a bylinky.


V Řeži u Prahy je velke a cenove slusne zahradnictvi. Pak je velke v Libeznicich, ale to je drazsi a pak vim o nejakem v Basti. Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky