středa 5. srpna 2015

Betonové obruby

Vyberte si ze široké nabídky zahradních, parkových a silničních obrubníků a odvodňovacích žlabů BEST. Toužíte po jednoduchém, a přesto estetickém a moderním oddělení příjezdových cest, chodníků a teras? Potřebuje vyřešit nerovnosti v terénu či jen. Upozorňujeme Vás, že po zmene predajne, bohužial nemôžeme prevziať terajšie údaje z Vašeho nákupného košíka, zoznamu, ani porovnanie tovaru.


Kvalitní betonové venkovní dlažby, zdicí prvky, výrobky venkovní architektury, schodišťové prvky a fasádní desky.

Lavice, stoly, květináče, vázy, truhlíky a záhony různých tvarů a velikostí jsou víceúčelové betonové prvky, které vás nezklamou. Lavice a stoly poslouží příjemnému a odolnému posezení, zatímco květináče, vázy, truhlíky a záhony různých tvarů a velikostí dodají zahradě kouzlo, které několik desítek let jen tak nezmizí. Rozdělit trávníkové plochy od záhonů, vymezit prostory pod stromy i odvést dešťovou vodu ze zpevněných ploch je s produkty CS-BETON tou ideální možností.


Prosím aktualizujte si svůj prohlížeč nebo vyzkoušejte otevřít stránky v jiném prohlížeči. Vypadá to, že používáte zastaralý prohlížeč. VEN Gumová palice na obrubníky a jiné betonové dílce, délka 900mm Palice s výměnnými gumovými nástavci na doklepání obrubníků a jiných betonových dílců.


Palice je robustní, dobře prošroubovaná a gumové nástavce lze po opotřebení vyměnit za nové.

Betónovými obrubníkmi na mieru dosiahnete stále, odolné, estetické a ekonomické oddelenie plôch na vašej záhrade. Technológia výroby umožňuje vyhotoviť. Společnost se již let zabývá produkcí výrobků z umělého pískovce a betonu.


Ze široké nabídky výrobků je možno obložit každý, i atypický bazén. Stále více nacházejí své místo také stromové obruby v našich zahradách, ale i parcích a na veřejných prostranstvích. V případě betonové plochy není rozteč obrubníků tolik důležitá.


Po rozměření plochy, natáhnutí provázku, naměření výšek a utvořením roviny je možné přistoupit k samotnému betonování obrubníků. Trávník se tak stává snadno udržovaným, neprorůstá do záhonů a má pevné hranice. U krajnic je kvůli hmotnosti přes kg pomoc nutností. Díky tomu, že betonová trávníková obruba I. Pomocí této betonové obruby bude práce na zahradě hračka.


Záhradný obrubník ozvláštni najmä dekoratívne priestory záhrady a pochôdzne plochy. Mrazuvzdorné betonové koryto imitace dřeva. Dekorační prvek na zahrádku.


Doprava po celé ČR na paletě, cena za dopravu palety do 3kg je 9Kč Doprava po. Bazénove lemy a bazenova dlazba, betonová dlažba jako imitace přírodního kamene, obklady a obkladový kámen, lamelove zakryti, zastřešení bazénů bazenu.

Ke krásné a upravené zahradě, kde všechno má svoje místo a svůj řá neodmyslitelně patří i různé typy zahradních obrubníků, palisád nebo ozdobných plůtků, které plní různé funkce. V posledních letech se betonové výrobky imitující dřevo staly velice žádaným zbožím, proto se snažíme co nejvíce rozšiřovat naši nabídku o betonové prvky, které dokonale imitují dřevo. Betonové, plastové, neviditelné obrubníky. Ze stavby chodníků jsou zdarma k odběru staré betonové silniční obruby a betonová drť. Plastové palisády a obruby trávnikov.


Stratený obrubník mm. Cena: € € skladom. BJPlast plastový obrubník, zahradní plastové obrubníky do zahrádky, plastové obruby záhonů, zahradní obruba, zahradní palisády, zahra.


Co se však týče obrub, je rychlým a snadným pomocníkem při oddělení záhonů. Můžeme se rozhodnout pro levnější variantu nebo zvolit kvalitu, avšak vyšší cenu. Sídlo firmy i výrobního závodu je v Olomouckém kraji v obci Paseka (Paseka u Šternberka).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky