středa 5. srpna 2015

Jahodárna sedlčánky

Zahradnictví Albaflor - kompletní realizace a údržba zahrad. Jahodárna - prodej a samosběr jahod. Specializujeme se na pěstováním jaho velkoobchodní i maloobchodní prodej jahod. Foursquare uses cookies to provide you with an optimal experience, to personalize ads that you may see, and to help advertisers measure the of their ad campaigns.


Vítáme Vás na stránkách Podřipské jahodárny.

Naší myšlenkou je pěstovat jahody tak, jak bychom je pěstovali na své zahrádce sami pro sebe. VÍTÁ VÁS JAHODÁRNA VRAŇANY. Jsme rodinná firma s 20ti letou tradicí.


S láskou obhospodařujeme českou půdu. Ke křížku Sedlčánky , km od Čelákovic Tel. Vítejte na stránkách soukromých zemědělců Agria- Sedlčánky Náplní naší činnosti je pěstování a prodej zemědělských produktů. Dřevnická ve směru na Přístav – za konečnou trolejbusu č. Jiří Sixta (Čelákovice - Sedlčánky ) Čelákovice, Ke Křížku 1.

Oldřich K říž (Plzeň - Doudlevce) 15km. Pěstování a prodej jahod. Nabídka poradenství pro pěstitele.


Get address of Sedlčánky - Celakovice , submit your review or ask any question about Sedlčánky , search nearby places on map. Turnov, Sempra Sběr začne v sobotu 13. Za kolik: ještě se neví.


Prodáváme krbové a palivové dřevo s možností dopravy. Palivové dřevo, realizace zahra jahodárna. Nabízíme kompletní realizace a údržbu Vaší zahrady. Zabýváme se také zemními pracemi a provozem jahodárny, která nabízí mimo jiné samosběr jahod a prodej zeleniny. Vraňany 23 km od Kralup nad Vltavou.


Cesta je značena od sjezdu z dálnice Dexit Nová Ves, dále po silnici 1 vlakem směr Děčín, zastávka Mlčechvosty, cca 4m. První letošní samosběr jahod tu už proběhl v pondělí 27. Sledujte aktuální info o dalších termínech. Pokud jahodárna umožňuje sběr do vlastních nádob, nezapomeňte si je nechat při vstupu zvážit, jinak za ně budete muset platit.


Samosběr jahod - Jahody Schwenk, Hájek, Středočeský Kraj, Czech Republic.

Přelom května a června není jen ve znamení nastupujících letních teplot, ale na své si v tomto období příjdou také milovníci jahod. Sídlo, prodej dřeva, jahodárna. V letním období nabízíme prodej a samosběry jahod. Cena je asi korun za kilogram. Budeme se snažit mít otevřeno do hodin, ale nyní nelze odhadnout, kolik přijede sběračů.


Naše jahodárna Vám mimo jiné nabízí i možnost SAMOSBĚRU využívaného v posledních letech stále větším množstvím lidí. Tento způsob sběru jahod Vám umožňuje pohyb na čerstvém vzduchu a porozhlédnutí se po nádherné krajině Polabí, ve které je naše jahodárna umístěna. Jahodová sezóna sebou nese i oblíbený samosběr jahod.


In Sedlčánky - Čelákovice, Penzion Na Vošverku has a restaurant with traditional Czech cuisine, a garden with a smoke house and a grill, a children’s playgroun table tennis and darts facilities, and free WiFi in all ares. Vážení zákazníci, letošní samosběry jahod byly definitivně ukončeny. Po – Ne (mimo So – kdy je zavřeno) – hod. Skrbeň u Olomouce Plantáže u Skrbeně. Samosběr probíhá pondělí – pátek od – hodin, sobota od – ho neděle 16.


Prodej natrhaných jahod ukončen 24. Aktuální informace: Sklizeň jahod je u konce. Děkujeme a těšíme se na sklizeň. Berry Servis Naše jahody, maliny a ostružiny musíte ochutnat.


Ovoce pěstujeme na našich polích na farmě v Břežanech II.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky