pondělí 3. srpna 2015

Ventil na ibc kontejner

Schau Dir Angebote von Kontejner auf eBay an. Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu. Von Generator bis Wäsche. Alles finden, was Sie brauchen.


Wir machen die Rückgabe einfach. Zubehör für IBC Container im Shop. Große Auswahl - sofort lieferbar. Bei Wer liefert was Ventile für Ihren Betrieb!


Víka s odvzdušňovacím ventilem zajišťují odvod přebytečného množství par, které se uvolňují při přepravě a skladování kapalných látek. Nikdy přímo na nádrž - zde je obvykle jiný typ zá. IBC adapters koppelingen - IBC Tote container couplings fittings kupplungen raccords cuve - Duration: 1:32. Nádrže na vodu, sudy, příslušenství.


IBC PŘÍSLUŠENSTVÍ VELKOSKLAD PŘÍSLUŠENSTVÍ K IBC. Možnost osobního odběru ve velkoskladu v Třebíči. IBC kontejner - repasovaný- bílý. Při vlastním odběru je pro Vás zboží připraveno v pobočce Týniště nad Orlicí.


IBC nádrže Před výběrem IBC se podívejte na stručný článek Jak vybrat IBC nádrž. IBC má vstupní otvor 1 nebo 40cm, výpustní otvor 5cm (2) nebo 8cm (3) Na nabízené zboží se vztahuje 1 garance kvality a záruka spokojenosti, tj navrácení peněz za zboží po dobu 30dní. Wasserhahn, Hahn, Kugelhahn. Verbindungen, Deckel, Deckelfilter.


Poštovné a balné na príslušenstvo je €. Tovar NEVYMIEŇAME ani NEVRACIAME peniaze. Je potrebné si presne odmerať potrebnú veľkosť. Redukcie na ventil s hrubým závitom DN (mm) F - Hliníková rýchlospojka na ha. Kostenlose Lieferung für viele Artikel! Ovisno o svrsi upotrebe ili s drvenom paletom, plastičnom paletom ili kombiniranom paletom (gornje dno i okvir od pocinčanog čeličnog lima, kutne noge od HDPE-a).


IBC repasovaný kontejner Klapkový výpustný ventil zaručuje bezpečný a přesný odběr kapalin různé viskozity. Nažloutlá vnitřní nádoba, částečně zrezlá konstrukce - vhodné pro zahrádkáře na užitkovou vodu. Konstrukce kontejnerů IBC a použité materiály jsou vybrány v závislosti na jejich použití. Potřebujete-li poradit s výběrem, kontaktujte nás.


Těsnění : gumové čelní těsnění SBR tloušťka 4mm. Pro vyloučení jakéhokoliv rizika však doporučujeme zakoupit REKO kontejner s novou vnitřní nádobou. Zákazník tak získá 1 jistotu, že v závlahové vodě není ani ve stopovém množství obsažena původní náplň kontejneru.


Materiál nové vnitřní nádoby u REKO IBC je certifikován pro styk s potravinami. Může být bez palety, nepotřebuji funkční kohout. Stačí mě klec a bublina.


Děkuji za nabídky Půjde zakopat do země.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky