pátek 7. srpna 2015

Zápichy na bylinky

Zajímá Tě, jaký materiál jsem na návod použila? Klikni na ZOBRAZIT VÍCE a dozvíš se, kde potřeby koupit a kolik stojí ;-) V popisku také najdeš odkaz na mů. Takže potřebuji zápichy dostatečně velké, aby se na ně vešly kompletní názvy. Jen si nejsem jistá, jestli se ta křída nesmyje.


Měla jsem doma drátek, takže nakonec jsem tvořila z něj.

Kovové zápichy na na bylinky vám opravdu vydrží. K zápichům doporučujeme i závěsné dekorace ze stejného materiálu. Na fotce je také kypřítko ve tvaru chaloupky, které se hodí, když přesazujete. Dlouhý bodec proto, že velký kus zmizí v zemi, proto u některých zápichů konkurence trčí ze země jen cedulka.


Mám různé kusy skladem,. Poslouží jako krásný a praktický doplněk do květináčů nebo k záhonkům. Ozdobte své květináče s bylinkami zajímavými a stylovými popisky.

Provozovatel jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely. Sdílejte mé stránky a videa :) A nezapomeňte se přihlásit k. Keramické zápichy z červenej hliny do záhradky, do kochlíka, nielen na bylinky , ale môžem vyrobiť aj na rôzne druhy zeleniny. Veľkosť: Dĺžka cca cm. Praktická pomůcka a dekorace na bylinkovou zahrádku.


Dřevěný zápich s popisem zasazené bylinky , aby jste nezapomněli co vám kde vyroste. Nezoufejte, čerstvé bylinky vypěstujete na balkoně či za oknem. Potřebujete jen trochu zeminy, pár hezkých truhlíků a slunečné místo. Handmade obaly na květiny jsou skvělou volbou pro pokojové rostlinky. Nejenže jsou praktické, ale jsou i krásnou bytovou dekorací.


A navíc ručně vyrobené květináče jsou díky handmade výrobě každý kus jedinečný originál, který nebude mít nikdo jiný než Vy. Tento pin objevil(a) Vlaďka Tom. Objevujte (a ukládejte) své vlastní piny na Pinterestu. Kolekce dřevěných zápichů, která Vám pomůže stylově označit vaše oblíbené bylinky. Výška zápichu celkem je cca 1cm.


Dostupné v barvách bílá, černá a šedá.

Originální dekorace, kterou nenajdete v obchodních řetězcích. Břidlicové zápichy na bylinky - set ks Pokud jste si právě zasadili na terase či záhonku bylinky, jistě se vám k nim budou hodit tyto stylové zápichy z břidlice, na které si napíšete názvy zasazených rostlinek. Na letošní jaro jsme staré zápichy oblékly do nového kabátu, a to v podobě kartonových destiček, které jsou potištěné obrázky uvedených bylinek.


Drevené zápichy na bylinky sú maľované akrylovými farbami a ozdobené dekupáž,patina,prelakované lakom na drevo. Nábytek z masivu v selském provedení. Vám domů, nádherné a masívní kousky z dubu, buku, severské borovice atd. Nemusíte si pamatovat všechno!


Nepropásněte nové soutěže o zajímavé ceny. Zápich mäta je už vypredaný. Také každé jaro dumáte nad tím, která že vlastně bylinka vám vyrašila na záhonku? Pořiďte jim krásné zápichy s popisem, než vám je schová sníh, a na jaře budete mít jasno. Kovový zápich na bylinky - rozmarýn, který vám vydrží.


Vďaka zápichu nezabudnete, čo ste kde vysadili. Sú urobené z drevených odrezkov z konárov, palička je z teakového dreva. Motív je urobený otlačkom z transferu a prelakovaný.


Je vhodný aj do exteriéru. Díky naší nabídce květináčů na bylinky zvládnete vypěstovat bylinku od semínka. Věděli jste, že běžné bylinky nejsou nijak náročné na prostředí? Stačí jen malý kousek místa na okenním parapetu a v.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky