úterý 4. srpna 2015

Zastínění terasy plachtou

K dispozici je pravoúhlý i rovnostranný trojúhelník, obdélník i čtverec. Stínící plachta z mimořádně pevné, odolné a prodyšné tkaniny hanSe zajišťuje. Stínění plachtou hanSe na terasu. Hledáte řešení, které bude nenáročné na manipulaci a zároveň i údržbu? Hledáte moderní a funkční řešení pro zastínění posezení na Vaší terase?


Preferujete moderní design bez kompromisů?

Tak jste na té správné adrese. Návrh zastínění čtvercové terasy čtvercového domu plachtou butterfly. Všechno je tak nějak organicky čtvercové.


Tyto plachty vznikají po zaměření a návrhu řešení a následně jdou do výroby - vyrábějí se na zakázku ( doba výroby cca 2-týdny ). Přinášíme na český trh nové pojetí zastínění terasy pomocí slunenčí plachty. Systém slunenčí plachty Ingenua vytvoří dokonalé místo k odpočinku. Zastínění střešní části pergoly markýzou Zastínění posuvnou plachtou.


Méně časté a známe řešení je zastínění plachtou. Ta je vyrobena ze stejných látek jako markýza, jen není na pergola tak vypnutá, ale je podvěšená.

Celkový vzhled tak není tak technický a látka navozuje příjemnou atmosféru na terase. Obdélníkové stínící plachty Ingenua přináší nový rozměr zastínění vaší zahrady či terasy. Vypadají efektně, jsou vyrobeny z odolných materiálů a stín vám poskytnou v jakoukoliv denní hodinu – s posouváním slunce lze plachty snadno polohovat a tím udržet stín tam, kde je potřeba.


Variant zastřešení a zastínění terasy je hned několik. Vhodnou variantu nevybíráme jen podle designu, ale hlavně podle praktických vlastností. Ale jaká varianta je pro Vás nejvhodnější? Zašlete nám fotografii Vaší terasy , požadavky a my Vám doporučíme to nejlepší řešení. Poradíme vám, jaké zastínění je nejvhodnější právě pro vás!


Vše se zárukou let a vyráběné na míru! Zastřešení terasy plachtou Praktický systém clonících plachet umožňuje účinnou ochranu před sluncem a deštěm, je vhodný pro zastřešení nejrůznějších ploch jako jsou terasy ,. Opláštění pergoly či terasy je bezúdržbové a má velmi dlouhou životnost. Moderní jsou nyní stínící plachty, které jsou vhodné k zastínění jakýchkoliv ploch, kde se z některých důvodů nehodí slunečník. Nabízíme různé rozměry, z kterých si jistě vyberete. Kvalitní přírodní tkaniny tvoří minimálně z přírodní materiály.


Přírodní plachtovinu, známou pod názvem celtovina nebo stanovina, používáme k. Dále je s každou plachtou dodávana základní napínací sada v ceně plachty. Sada obsahuje lano 2metry, základní napínací kostici, nerez karabinu pro uchycení. Platno je ošetřeno jak proti plísním, tak proti vodě.


Potřebujete žaluzie pro zastínění oken, markýzy pro zastínění terasy , předokenní rolety pro vaší bezpečnost, venkovní žaluzie, stínící pergolu na zahradu, sluneční plachtu, uzavřít garáž, či namontovat sítě proti hmyzu?

Nechte si od nás vytvořit zastínění terasy na zakázku a uvidíte, jak moc vám doposud chybělo. Pevná sluneční plachta na terasu. Rozhodujete-li se pro sluneční plachtu na terasu, objevte žluté sluneční plachty hanSe o rozměrech 3x 2xnebo 2xmetry.


Terasy, bazény inspirace a fotogalerie Woodplastic realizace Woodplastic terasa kolem bazénu mountfield. Terasa byla elegantně ukončena lemem přes hranu bazénu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky