pondělí 7. listopadu 2016

Elektrický štěpkovač

Ukázka stěpkování větví z ovocných stromů. Větve byly čerstvě řezané tedy nebyly suché. BT- trocina - Duration: 1:56. Vlastnosti: HC-15E je ideální ke kompostování či mulčování zahradního a dřevního odpadu.


Tuto dřevní štěpku lze využít pro topení, k mulčování.

Klestí by před zpracováním mělo být vysušené. U nás naleznete drtiče jak v provedení s elektromotorem , tak drtiče benzínové. Ozubený válec, který tento model využívá k drcení, drtí větve až do průměru mm.


Hledáte spolehlivé štěpkovače? Ty od Urbana rozdrtí vše, co potřebujete. Osvědčené štěpkovče Urban – přijeďte vyzkoušet.


Drtiče větví zpracují dřevní odpad na jemnou drť, kterou můžete využít jako kvalitní mulč nebo ji vložit spolu s dalším odpadem do kompostu. Vznikající štěpka je zachytávána do nádoby o objemu l.

Díky této nádobě udržíte pracovní místo v čistotě a ulehčí i manipulaci se štěpkou. Pomalé otáčky znamenají nízkou úroveň hlučnosti a téměř žádné vibrace během drcení větví. Válcový drtič větví - štěpkovač spolehlivě nařeže větší větve na štěpky, které pak lze využít jako palivo do kamen, nebo jako náhražku za mulčovací kůr.


Nožový drtič větví - rozemele větve na jemnou drť. Výkonný válcový drtič ( štěpkovač ) za skvělou cenu. Pro snadnější manipulaci je štěpkovač vybaven velkými koly a také sběrným boxem o objemu l. Drcení pomocí ozubené hlavice. Automatické vtahování větví. Elektrický drtič větví do průměru mm.


HC10E je ideální ke kompostování či mulčování zahradního a dřevního odpadu. Rambo HC-10E je vysoce kvalitní pomocník, jehož služby ocení každý domácí zahradník, který hledá spolehlivý drtič dřeva na svou zahradu. Tento štěpkovač s motorem o výkonu kW zvládne drtit větve až do průměru mm. KW, buben a nůž na nože se dvěma protějšky, síto, válečků tažný materiál s podávacím pásem. Silný elektrický zahradní štěpkovač s plnícím otvorem ve tvaru čtyřlístku Se spínačem krytým fólií a nožovým kotoučem se sníženou hlučností.


Funkce samovtahování a zpětného chodu se postarají o maximální komfort. Profesionální elektrický štěpkovač dřeva RAMBO HC-15E za akční cenu.

Objednávejte online na Svarecky-obchod. Pro zachycení drti je vybaven 60l vakem. Při hmotnosti 1kg s pojezdovými koly se s drtičem velice snadno manipuluje.


Drtí dřevěný odpad do maximálního průměru mm. Je vybaven funkcí samovtahování a funkcí zpětného chodu. K drcení používá ozubený válec, který drtí větve až do.


S ohledem k nízké ceně ale překvapí vysokým výkonem. Celkové zpracování tohoto modelu odpovídá dané cenové relaci. Dodáváme lesní techniku, stroje a zařízení pro lesní hospodářství Kontaktujte nás, rádi vám doporučíme techniku přesně pro vaše potřeby.


Kompaktní elektrický drtič zahradního odpadu GHE 1se silným elektromotorem pro příležitostné zpracování středně silných větví. S elektrickou přípojkou, sendvičovým nožovým ústrojím a otvorem ve tvaru čtyřlístku. Součástí balení je praktický pěchovač, který poslouží ke snadnějšímu posouvání větví do drtícího ústrojí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky