pondělí 21. listopadu 2016

Vodní lázeň

Objednávky on-line na našem e-shopu! Teplotní rozsah: až °C. Samostatné ovládání každé nádoby.


Výraz koupel ve vás možná bude evokovat představu horkých lázní určených k prohřátí zmrzlého těla v zimním období. Hammam má však za úkol mnohem. Vaření ve vodní lázni se používá k rozpuštění čokolády, ale také například k ohřevu omáček, bramborové kaše nebo krémů.

Zařízení slouží k udržování a ohřevu pokrmů. Cena je uvedena bez GN nádob. Skladem v expedičním skladu, expedice do hodin.


Bartscher chafing chladicí nástavba chladící skříň chladící stůl chladící vitrína Fritéza GN-nádoba grilovací deska Hendi Hotdogovače konvektomat Kulatý plech na pizzu mlýnek na maso mrazící skříň Nerezový pracovní stůl nástěnný regál nářezový stroj ohřevná vitrína Opékač párků Palačinkovač party stan Pizza pec plynový gril police popcorn. Nabízíme profesionální vodní lázně. Elektrická vodní lázeň i stolní vodní lázeň. Vodní lázeň slouží pro uchování či ohřátí potravin.


Používají se i speciální hrnce s dvojitým dnem.

Výdejní vodní lázně jsou určeny pro přepravu, udržování a výdej teplých jídel v restauracích, jídelnách, fast-foodech apod. K dispozici jsou tři základní varianty - stolní vodní lázeň , pojízdná vodní lázeň a stabilní vodní lázeň , s možností výběru ovládání na krátké či dlouhé straně. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Maximální hloubka gastronádoby je 1mm.


Popis: Plynová vodní lázeň s plynovou troubou Zanussi. Digitální vodní lázně s nastavitelnou teplotou a kontrolou výšky hladiny vody. Nejčastější příčinou vzniku zvýšené vlhkosti v kuchyni je vodní lázeň , kterou používáme při výdeji jídla. Prosím o radu, jak přesně rozpustit čokoládu ve vodní lázni. Nikde jsem nenašla, na kolik stupňů, jak dlouho, jaké nádoby použít, aby to neprasklo atd.


Nejšetrnější je vodní lázeň. Miska se nesmí dotýkat hladiny. Podívejte se na video s postupem krok za krokem. Many translated example sentences containing vodní lázeň – English-Czech dictionary and search engine for English translations.


Ve vodní lázni se rozpouští například čokoláda a připravují se v ní některé omáčky nebo krémy. V této kategorii máme pro vás připraveny náhradní termostaty pro vodní lázeň. Pojistné termostaty fungují jako ochrana vodní lázně proti přehřátí. Pro anonymní měření návštěvnosti používáme cookies podle našich podmínek ochrany soukromí.


Mám zájem o nabídky přizpůsobené mým zájmům.

Preferuji osobní převzetí, příp. Ideální pro výrobu omáček, smetany, dezertů, čokolády atd. Tato stolní vodní lázeň se řadí mezi profesionální zařízení pro pohostinství. Hrnec má odnímatelnou vložku.


Stali jsme se partnerem soutěže Realiťák roku! Rozhodli jsme se podpořit akci Realiťák roku, která oceňuje svědomité makléře. Lze ji použít jako lázeň vzduchovou, vodní , olejovou.


Celonerezové výdejní stoly s vyhřívanou vodní lázní jsou určeny k udržování teploty předem ohřátých jídel umístěných v gastronádobách.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky