středa 23. listopadu 2016

Zahradní přístřešek dřevěný

Vyrábí se z různých materiálů, nejčastěji ze dřeva nebo z hliníkových konstrukcí. Altány, pergoly, ploty od Trutnova. Za bezkonkurenční ceny dodáváme zahradní altány a praktické a vzhledné dřevěné produkty pro dům a zahradu. Domek má jedny plné dveře 80×1cm.


Střecha je pultová, krytá EPDM folií.

Lze objednat verzi s posuvným baldachýnem. Pergola Standard ke zdi domu - zahradní přístřešek, který je určen k montáži ke zdi domu. Rozměry může mít v podstatě jakékoliv. Hezký altánek může být i oživením svatebního dne. Naše firma prodává a montuje zahradní domky, zahradní chatky, srubové chaty, dřevěnice, sauny, víkendové dřevěné chaty, rekreační dřevostavby, přístřešky na auta, garážová stání, pergoly, dřevěné dětské domečky, psí boudy, dřevěné zahradní domky na nářadí, dřevěné garáže.


Vybavení pro Váš dům a zahradu. Našim cílem je poskytnout Vám plnou škálu všech.

Zahradní technika a nářadí. Jetzt buchen mit Booking. Schnell und sicher online buchen. Viele Unterkünfte – tolle Preise! Ihre Buchung direkt bestätigt!


Einfach, schnell und sicher buchen! Přístřešek místo garáže. V dnešní době se mnohem častěji na zahradách objevuje přístřešek na auto. Jednou z největších výhod přístřešku na auto je jistě. Zvolte si nejjednodušší řešení!


Kupte si hotový dřevěný zahradní domek. Máte to bez práce i starostí. Ať už hledáte zahradní pergolu, dřevník, přístřešek na auto či na dřevo, vybírejte a nakupujte na FAVI.


Dřevěné chatky vybírejte na. Snadno zjistíte, co všechno můžete mít.

Inspirace i nákupní galerie na jednom místě. Zajímají vás zahradní domky v akci? V tomto zahradním dřevěném altánu bude určitě příjemné dát si ráno snídani, v odpoledních hodinách kafíčko anebo večer posedět u sklenky vína.


Pokud nemáte, kam uložit své zahradní nářadí, je dřevěný zahradní domek pro vás tím pravým řešením. Povrchovou úprava na zahradní domek je nutné opakovat. Váš nový dřevěný přístřešek si sami upravíte a navrhnete podle vlastních představ. Vyberete si kterýkoliv z dostupných modelů. Zvolíte vlastní rozměry i kterýkoliv z dekorů dřeva – od borovice po luxusní mahagon, ale též ze barev střešního polykarbonátu – vše pohodlně pomocí jednoduchého 3D konfigurátoru.


Pergola, přístřešek či dřevěný a hliníkový zahradní altán, by měl být součástí každé moderní zahrady. Je to přeci místo, která Vás chrání v. Mimo zahradní altány a zahradní pergoly nabízíme i jiné dřevostavby. Pokud si přejete například dřevěný přístřešek na auto - zamiřte do sekce garážové stání. Proč zahradní altán právě od nás ? Vytvořte si příjemné zázemí na Vaší zahradě a pořiďte si svůj zahradní přístřešek , pergolu a nebo altán.


Pro ukládání různého nářadí, sekačky, konví, venkovního nábytku, grilu, pěstebních nádob, cibulí a hlíz květin a dalších věcí souvisejících se zahradou, je vhodné pořídit si zahradní domek. Inzerát byl odebran z oblíbených.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky