středa 23. listopadu 2016

Zahradnictví květinářství

Květinářství, zahradnictví, okrasné stromky, rozvoz květin - Prostějov, Olomouc. Vazba svatebních a smutečních květin. Zahradnictví KRULICHOVI - zahradnictví a podejny květin Praha.


Na stránkách najdete obrázky, návody na pěstování a e-shop, kde lze květiny objednat. Návrhy a realizace zahra prodej dřevin a trvalek.

Svatební i smuteční floristika. Našimi zákazníky jsou soukromé osoby, firmy i veřejné instituce. Zasíláme rostliny poštou nebo si u nás můžete rostliny vybrat napřímo. Pracujeme v okolí Valašského Meziříčí, Hranice, Vsetín a Rožnov p. Naše zahradnictví a květinářství. Květiny, květiny, květiny… K narození dítěte.


Prodáváme zahradnické potřeby, květináče, substráty, hnojiva, aj. Ovocné stromky, drobné ovoce, trvalky, skalničky, jehličnany a spoustu dalších rostlin.

A my pro vás vážeme, vybíráme. Karlovy Vary nabízí kompletní služby v oboru zahradnictví a květinářství. Rádi vás přivítáme v našich prodejnách v. Vsaďte na dlouholetou tradici a navštivte zahradnictví Havlina v Ostravě Michálkovicích. Zabýváme se pěstováním bylin.


Naší hlavní činností je pěstování trvalek, skalniček, koření a léčivých bylin v širokém sortimentu. Hradci Králové - Kuklenách. Kde také kromě obchodu, provozujeme pobočku Zásilkovny.


Nabízíme především rozsáhlý sortiment pro zahradu. Provozní doba: Po - Pá: - hod So - Ne: - hod. Parkování v areálu zahradnictví.


Blanka Gärtnerová - Otrokovice Talašovo zahradnictví náměstí 3. Rozvoz a donáška květin do hodiny od objednání. Kosatce jsou atraktivní a hojně pěstované trvalky. Vytvořila firma PROFI IMAGE s. Pěstují se nejspíš již od starověku.


Všechna práva vyhrazena.

Praha – Vinoř, otevřeno denně – hodin. Vytrvalé květiny pěstujeme tradičními postupy. Vyberte si přímo ze školky. Zkušené floristky pro vás uvážou různé květinové vazby.


V každé naší prodejně dbáme na to, aby jste našli každý den čerstvé. Neustále pracujeme na vzhledu hlavní provozovny ve Frýdku a přinášíme pro naše zákazníky vždy nové trendy a tipy. U nás si vždy vyberete z obrovské škály živých čestvých řezaných květin, ze kterých Vám náš profesionální personál vytvoří vždy krásné květiny.


CIBULOVINY Široký výběr cibulovin - tulipány, narcisy a další Zobrazit! SKALNIČKY Nenáročné skalničky najdou uplatnění nejen v samotném alpiniu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky