pondělí 21. listopadu 2016

Betonova dlazba na terasu

Stündlich neue Top-Angebote. Jetzt Terassu zum Tiefstpreis buchen! TOP: Tage, HP, Sterne ab 189€! Türkei Reisen sensationell günstig! Povýšte svoju terasu na luxusnú relaxačnú zónu.

Exkluzívna dlažba Travertino so vzhľadom prírodného travertínu posunie vaše bývanie o úroveň vyššie. Dlažba na terasu by mala byť mrazuvzdorná a zabraňovať pošmyknutiu. Na to je úplne ideálna vymývaná dlažba, ktorá zabraňuje pošmyknutiu vďaka jej povrchu vystupujúcich kamienkov. Vymývaná dlažba je preto vhodná nielen na terasu, ale aj na schody, či ako dlažba k bazénu.


Venkovní dlažba - dlažba na terasu mrazuvzdorné keramické dlažby v síle 2cm pokládané přímo do pískového lože, nebo na upravený terén. Dlažby na terasu jsou jako všechny naše venkovní dlažby vysoce mrazuvzdorné. Nasákavost je prakticky nulová.


Exteriérové uplatnění můžeme najít třeba jako dlažba na terasu , nebo k bazénu.

Celkový dojem podtrhuje luxusní rektifikovaný rozměr 16x95cm a 28x9cm. Záleží jen na vašich preferencích. Zajímavou nabídku naleznete také ve výrobkové řadě velkoformátová dlažba. Dlažbu na terasu vám dodáme až domů nebo do hodin připravíme k odběru v jedné z našich prodejen. Pokud se rozhodnete pro dodávku domů, tak při platbě kartou do 13.


Dlažba do exteriéru má zvýšenú odolnosť, oteruvzdornosť - schopnosť odolávať povrchovému zaťaženiu, je mrazuvzdorná, protišmyková a stálofarebná. Aby dlažba na terasu mohla byť použitá v podmienkach exteriéru, musí spĺňať určité technické parametre. Vonkajšia terasová dlažba je protišmyková s R11.


Najdou uplatnění zejména u bazénů, na terasách a chodnících. Novinkou v této kategorii pro letošní rok je oblíbená dlažba BEST - BELISIMA ve výšce mm pro Váš chodník nebo terasu. Pokiaľ sa rozhodnete pre dodávku domov, tak pri platbe kartou do 13. Záhradné a terasové platne - terasová dlažba z betónu - sú vhodné pre záhradné terasy, chodníčky, či ako vonkajšia dlažba na schody do domu.


Exteriérová dlažba na terasu či do záhrady je veľmi príjemná na chodenie, mechanicky odolná a mrazuvzdorná. Diana III je ideální dlažba na terasu , do zahrad rodinných domů, parků i na další veřejná prostranství. Hodí se pro zpevnění pochozích i pojezdových.


Tuzemské dřevo je na terasu nepraktické, a ani exotická dřeva, vzdor velmi vysoké ceně, nemohou co do bezúdržbovosti a stability se špičkovou dlažbou soupeřit.

I importované dřevo totiž musíte nákladně udržovat , a přesto se časem poškodí. Dlazba je na tercoch stabilna a nehybe sa, len jedno miesto (kde sa vela chodi) teraz po zime mi robilo sarapatu. Dva terce ako keby sa zmensili o 2mm a tam sa dlazba hybala. Navíc dlažba na terasu za trvale.


My sme si zvolili tento postup, keďže terasu máme vybetónovanú a teraz chceme na ňu položiť lepením zámkovú dlažbu hr. Pokladači majú s tým trochu problém, údajne kvôli vode, ktorá sa dostane do špár v zime. Vraj to môže spôsobovať problémy s uvoľňovaním.


Gresové dlažby majú vynikajúce technické parametre, vďaka ktorým sú pre exteriér najvhodnejšie. Odporúča sa na terasy, balkóny, záhradné chodníky, spevnené plochy, cestičky okolo domu, príjazdové cesty a okolo bazénov. Ako obklad sa používa tiež na obkladanie múrikov, soklov a fasád.


Terasová dlažba má špeciálny povrch ktorý vyzerá ako prírodné kamene: lámaný pieskovec, bridlica, travertín alebo povrch jemne zdrsnený.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky