pondělí 28. listopadu 2016

Keramický truhlík

Deutschlands größter Preisvergleich - mehrfacher Testsieger mit TÜV-Zertifikat! Sicher durch den Winter. Truhlík ODRA 50cm terakota natur dekor.


Je mrazuvzdorný, jemně kónický s listovými vystouplými motivy po celém obvodu. Vhodný do interiéru i exteriéru. Zobrazit další nejprodávanější Skrýt další.

Jeden z nejoblíbenějších samozavlažovacích truhlíků. Vítám Vás na svých stránkách a přeji vám hodně radosti při vybírání a nákupu ručně vyráběných věcí. Když si koupíte něco z mého e-shopu. Opory rostlin, loubí a altány. Detail produktu Do obchodu.


Doporučujeme zakoupit gumovou vložku nebo folii pro osázení živou rostlinou. Květináč není vodotěsný. Když můžu mluvit za sebe, tak já už jsem koncem ledna celá natěšená na to, až začnu vylepšovat naší zahrádku.


Ze skříní vyndám všechny.

ESSCHERT DESIGN Závěsný keramický květináč 15cm, zelená keramické, 13. Se závěsnými květináči zaručeně netradičně vyzdobíte svůj domov. Aktualizujeme slevy a akční nabídky. Má jednoduchý, ale zajímavý design.


K dostání v bílé, žluté a zelené barvě. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Keramicky truhlik najdete a porovnáte na Srovnanicen. Nově přehlednější a rychlejší.


Malý keramický truhlík s nepravidelným okrajem je ručně modelovaný z jemně šamotové hlíny, patinovaný oxidem železa, zevnitř vyglazovaný efektní ledově modrou glazurou. Cena za kus - na fotografiích je to ten vyšší, uzavřenější. Obchod specializovaný na samozavlažovací květináče LECHUZA.


Nabízíme nízké ceny, rychlé dodání, kompletní sortiment neustále skladem! Dostupnost zboží: dn í. Vzadu otvory pro odtékání vody. Je odolný vůči UV záření a jeho barva nebledne ani na silném slunci. Vyberte si jednobarevný nebo se vzorem, plechový či keramický. Dozdobit jej můžete podle své fantazie dekorační stužkou.


Do květináče se vám mohou hodit i zápichy s cedulkou pro popisek, které najdete v kategorii Dekorace do zahrady.

ASKHOLMEN květinový truhlík s mříží, venk. Nakoupit on-line nebo uložit do nákupního seznamu. Mrazuvzdorná keramická dekorace. Krásná dekorace do zahrady i do domu. Efekt kamenné zdi je moderní designový prvek.


Popis: miska pod klasický hladký truhlík. Plastovou misku pod truhlík je možno použít i pod několik menších květináčů, případně na množení ze semen. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Designový samozavlažovací truhlík Natural je vybavený litrovým zásobníkem na vodu.


Takže od teď už se vám nestane, že vám květiny uschnou nebo budou naopak přelité.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky