úterý 22. listopadu 2016

Zahradní brána dvoukřídlá

V případě atyspické výšky i šířky je atypická výška bez příplatku. Tina je ekonomický plotový systém bez pozinkované úpravy se základním nátěrem v Černá. Důležité: systém Tina je nutné hned po nákupu ošetřit antikorózním nátěrem. Vhodná pro časté používání.


Rám je vyroben z pozinkovaných trubek a následně poplastováno vypalovaným polyesterem. Vypleteno poplastovaným pletivem. Jedná se pouze o rám brány s přípravou pro vlastní výplň.


Pasivní křídlo brány je vybaveno spodní zástrčí na aretaci křídla do země. Zavírání na FAB, součástí balení je i vložka FAB se klíči. Zahradni in Karlsbad reservieren. Jetzt buchen mit Booking.


Viele Unterkünfte – tolle Preise! Ihre Buchung direkt bestätigt! Einfach, schnell und sicher buchen! Branka zahradní IDEAL - FAB, výška 145x1cm. Schnell und einfach zu nutzen.


Zakázkově lze vyrobit rozměry až do délek m. U nás najdete vše co hledáte pro svou stavbu, nebo svůj projekt. Prodam pouze jako komplet. Rám brány je vyroben z kruhových profilů.


Velmi kvalitní brána za skvělou cenu! Zaručena dlouhá životnost díky použití. Záklapka, OKO, 2x zástrč, trubkový rám pr. Součástí dodávky jsou dva sloupky a závěsy.


Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Povrchová úprava poplastovaný žárový zinek.


Hledáte-li kvalitní a trvanlivé brány a branky, naleznete je na MALL. Objednávejte z pohodlí vašeho domova a dodáme do druhého dne. Doprava zdarma do 2-dnů!


Na poptávku vyrobíme jakýkoliv. VŠECHNY KATEGORIE STAVBA. Brána zahradní KLASIK v. Dvoukřídlá plotová brána s hroty nahoře 3x 1cm. Vložka FAB není součástí dodávky. Při plánování výstavby oplocení je dobré myslet na to, zda budete potřebovat vjezd pro osobní auto, zemědělské stroje, traktor apod.


Plotová brána s pevnou konstrukcí , univerzálně použitelná k instalaci do plotového systému z drátěných pletiv - pro vjezdy do zahrady, centrální brána do pozemku u rodinného domku nebo pro vjezd do firemního areálu. Tato brána patří mezi oblíbené brány, je vhodná především ke svařovanému pletivu. Vjezdová brána je vybavena stavitelnými kloubovými závěsy a zámkem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky