pátek 18. listopadu 2016

Stavba jezírka

Zahradní jezírka jsou dnes součástí každé moderní zahrady. Klidná vodní hladina, zurčící potůček, vodní kaskády, domov mnoha rostlin a okrasných ryb, uklidňující akustická a vizuální kulisa i romantické noční osvětlení. Chcete si vybudovat okrasné nebo koupací jezírko?


Nabízíme Vám kompletní sortiment příslušenství: fitinky, příruby, šoupata, spony. Stavba jezírka Naši snahou je nabízet pouze naše ověřené produkty od kvalitních výrobců.

Sami se zabýváme realizacemi zahradních jezírek, a víme tak, jak moc je důležité pracovat s kvalitními materiály a produkty. Stavbu zahradního jezírka je třeba promyslet. Stavba koupacího či okrasného zahradního jezírka dnes už není díky dostupnosti komponent pro realizaci.


Dno jezírka a rostlinné zóny můžete upravit použitím kořenů, oblázků či jiným způsobem. Pokud výzdoba a rostliny odpovídají vašim představám, můžete jezírko kompletně naplnit vodou. V našem seriálu vám přinášíme tipy a rady, které je dobré dodržet.


Abyste měli z této stavby radost roky! Okraje jezírka můžeme opatřit různými typy vodotrysků či jiných vodních her, vytvoříme potůček či přepad ve formě vodopádu.

Záleží jen na našich možnostech a fantazii. Okraj jezírka dostatečně zpevněte, abyste zabránili jeho stržení, při vstupu na břeh. K tomu se hodí obrubníky, dlažební kostky nebo silné dřevěné plaňky. Zpevněný okraj musí zasahovat hlouběji pod vlastní okraj jezírka, aby mohla voda kontrolovaně přetékat. Spád nesměrujte ke sklepnímu okénku ani na sousedův pozemek – hrozí nebezpečí zaplavení.


Jezírka jsou životními prostory. Zajišťují odpočinek, jsou přírodními oázami a zdrojem nadšení. Pohled na vodu je příjemný a blahodárný.


Stavba zahradního nebo koupacího jezírka je finančně náročnější investicí a spousta budoucích majitelů jezírek si jej tedy buduje svépomocí. Stavba zahradního jezírka svépomocí Stavba středního nebo většího zahradního nebo koupacího jezírka je finančně dosti náročnou investicí, a tak spousta budoucích majitelů jezírek přemýšlí o tom, zda by jejich jezírko nešlo vybudovat svépomocí. Postavte si zahradní jezírko!


Co určuje cenu koupacího jezírka. Koupací jezírka , stejně jako třeba osobní automobily, mohou být různě velká a mohou mít různý stupeň a kvalitu výbavy. Stavět můžete svépomocí, kdy vám jen dodáme vhodný materiál pro stavbu jezírka a poradíme s jeho zapojením nebo si můžete objednat realizaci jezírka na klíč. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.


Levná jezírka a příslušenství - velký výběr naleznete online na BauMax.

Vlastní stavbě jezírka předchází výběr vhodného místa. Pokusíme se v několika bodech popsat výhody a nevýhody takové stavby zahradního jezírka. Určitě se to dá zvládnout, záleží samozřejmě na velikosti jezírka. Samozřejmě jen v případě, zvolíte-li pro jeho.


Proč zahradní jezírka , rybníčky, biotopy, koupací či okrasná jezírka ? Voda a zahrada patří odedávna k sobě. Jsou to dvě složky, které nám poskytují životadárnou energii, dokáží nás uklidnit povzbudit a dodat nám potřebný odpočinek a načerpání nové síly. Hlubší - plavací část je po položení folie ohraničena dubovými nebo smrkovými trámy. Stavba foliového jezírka začíná jeho vyměřením tedy zanesením obrysu do stávající plochy pozemku.


Požadovaný tvar a velikost pro foliové jezírko , vyznačte pomocí zahradní hadice nebo provazu. Nabízíme vám komponenty nejlepší kvality, které sami používáme při realizaci jezírek. Každá výstavba jezírka je individuální dílo a pokaždé se liší podmínky výstavby. Náš tým vyškolených pracovníků je schopen vytvořit z Vaší zahrady kouzelný svět vody, kde si můžete dopřát odpočinek a relaxaci.


Oživení jezírka Máme-li již jezírko připravené, stačí příbřežní zónu osázet rostlinami. Každá rostlina má jiné požadavky na substrát, hloubku zakořenění, hloubku vodní plochy, množství slunečního světla atd. OASE vám nabízí pomoc při realizaci a při udržování Vašeho koupacího či zahradního jezírka.


Jako přední evropský představitel zahradní jezírkové techniky nejen moderní výrobky, ale i špičkovou německou kvalitu, vyzkoušenou bezpečnost a patřičnou garanci.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky