úterý 22. listopadu 2016

Zastřešení nadzemního bazénu

Ukázka zakrytí nadzemního bazénu v zimě a odolnost řešení vůči sněhu, jak vydrží více jak 20cm vrstvu sněhu bez pevné konstrukce díky jedinečnému řešení. Ale pojďme konečně k zastřešení nadzemních kruhových bazénů. Zastřešit je samozřejmě lze.


Nejdříve Vás asi napadne polykarbonátové zastřešení. Nač to popisovat, fotky níže představí možná řešení nejlépe.

Není vhodné pro zastřešení bazénů Jiří Tomeš - 24. Navíc má velmi špatnou odolnost proti UV záření, takže vrchní horní plachta se na konci letní sezony samovolně roztrhá a to nemusí být ani větší vítr. Realizujeme rekonstrukce bazénů, včetně zajištění záručního a pozáručního servisu, montáže, zastřešení a zakrytí bazénů. S bazény dodáváme širokou škálu bazénového příslušenství. Rádi se s vámi setkáme v Bazénovém Centru Kolín, kde ukážeme a vysvětlíme možnosti realizace vašeho bazénu.


Máme pro vás komplexní systém moderního a praktického zastřešení a zakrytí bazénů. Prodlužte si dobu koupání ve vašem bazénu díky bazénovému.

Díky zastřešení bazénu ušetříte čas a náklady na jeho čištění a ohřev. Zároveň si budete moci užívat příjemného a bezpečného koupání. Celohliníková konstrukce s povrchovou úpravou Komaxit ve více odstínech (až 2odstínů vzorkovníku RAL).


V našem sortimentu najdete zastřešení bazénu klasické, moderní nízké, vysoké podchozí, zastřešení ke zdi, model lokomotiva a zastřešení s atypickými rozměry. Aktuálně Vylepšili jsme rozšířenou verzi online kalkulátoru a vy tak můžete jednoduchou cestou zjistit cenu u pěti modelů zastřešení bazénu zde. Cena výrazně přesahovala hodnotu nadzemního bazénu. Jedná se o lehké typy zastřešení , jejichž konstrukce je sestavena většinou z tenkostěnných hliníkových profilů nebo trubek a spojek.


This feature is not available right now. Sezónní zastřešení kruhového bazénu. Průměr zastřešení 4cm.


Ahoj, sháním dodavatele zastřešení nadzemního , kruhového bazénu o průměru m, včetně montáže. Poraďte mi solidní firmu, která se tímto zabývá. Ochráníte Vaše děti a domácí mazlíčky před možným úrazem.


Nadzemní bazény Marimex jsou oblíbené díky své kvalitě a dostupnosti – nejsou finančně, ani prostorově náročné, nežádají si velké terénní úpravy. V základním provedení je zastřešení typu AZURE vybaveno pochozí pojezdovou dráhou AZURE 1 odstupňovanou pro jednosměrné posouvání segmentů.

Foliové a textilní zastřešení. Tato zastřešení bazénu jsou určena pro nadzemní bazény stojící na povrchu nebo. Hliníková konstrukce potažená kvalitní fólií. Jednoduchá manipulace, 1 otevření. Pokud milujete koupání, zastřešení bazénu vám prodlouží koupací sezónu o několik měsíců.


Příklad foliového zastřešení kruhového nadzemního bazénu (Albion) Obr. Příklad zastřešení oválného bazénu fóliovým zastřešením (Mountfield a.s.) Prodávají se i varianty bez kloubů a podobných prvků. Hlavní předností nadzemního bazénu je jeho nízká pořizovací cena. Navíc jej můžete kdykoliv jednoduše sestavit na libovolném rovném místě na své zahradě i bez nutnosti terénních úprav.


Cena zastřešení bazénu se odvíjí od velikosti bazénu, použitých materiálů a tvarového řešení. Ke každé bazénu přistupujeme individuálně, snažíme se najít optimální řešení. Nechte si zpracovat nezávaznou cenovou nabídku. Při nastupujícím trendu částečného zapuštění nadzemních bazénů totiž vznikla na trhu mezera v oboru zastřešení.


Bezkolejnicové zastřešení bazénu je vhodné pro menší zahrady, kde potřebujete šetřit s místem a máte rádi jednoduchost, ale přitom kvalitu. Tento typ zastřešení bazénu je technicky nenáročný a velice praktický, vhodný téměř pro všechny zahradní bazény.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky