pondělí 28. listopadu 2016

Naviják na hadici nástěnný

Die Beste Auswahl an internationalen Kosmetikprodukten online. Rabatt auf unsere Highlights! Tolle Deals Ihrer Lieblingsmarken. Vorbeischauen lohnt sich! SPF Bestellung ab Euro.


Box nebo vozík na hadici vám kromě zbytečné námahy ušetří i čas a peníze, protože při jejich použití se zahradní hadice mnohem méně opotřebovávají. Tento nástěnný buben na hadici vám pomůže, kdekoli ji budete p. GARDENA nástěnný box na hadici roll-up automatic Comfort umožňuje obzvláště snadné a pohodlné zavlažování. Praktický box se montuje na zeď a je otočný o 180°. MPVC hadice s rychlospojkami a tr.


Nástěnný box na hadici nabízí navíjecí automatiku, takže s navinutím hadice nebudete mít žádnou práci. Je vybaven i integrovanou vodící cívkou. Box na hadici navíjí hadici za vás. Box se montuje na zeď a je otočný o 180°.


Hadice se pohodlně vytahuje s minimálním úsilím a zastavuje se v krátkých intervalech maximálně cm. Metal naviják na hadici. Detailní popis produktu. Tento vratný naviják na zahradní hadici s rozprašovačem a přípojkou můžete připevnit na stěnu a používat ho k zalévání.


S nově vyvinutým pružinovým systémem, budete cítit v celé délce tahu stejný odpor. Naviják na hadici nástěnný Status. Hadici lze snadno a rychle vzít z držáku.


Integrovaná ocelová pružina se postará o výkonné navinutí hadice zpět do boxu. Cívku na hadici lze použít k uložení hadice na stěnu a také pro přenášení po zahradě. Lze ji snadno sejmout z držáku a pohodlně přenášet za ergonomické držadlo. Obsahuje také praktické úchyty na zavěšení postřikovačů, sprch nebo zavlažovačů. Je po ruce vždy, když ho potřebujete.


Tento malý pomocník vám zpříjemní zavlažování. Nástěnný držák na hadici - Držák na zahradní hadici pro připevnění na zeď. Vyroben z odolného plastu. Vybaven úchyty pro zavěšení postřikovačů a příslušenství. Univerzální nástěnný buben na hadice s ručním navíjecím mechanismem.


Automatický vratný naviják na zahradní. Tělo bubnu z pozinkovaného plechu. K zahradním hadicím nabízíme náhradní díly. Podívejte se také do kategorie zahradních sprch.


Na tomto webu využívame takzvané cookies. Používáním webu souhlasíte s tím, jakým způsobem s cookies nakládáme. Přečtěte si podrobné informace.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky