pondělí 28. listopadu 2016

Plachty na pergoly

Vítejte na našem webu Vážení zákazníci. Dovolte nám představit naši firmu,která má tradici již let. Naší prioritou je kvalita a hlavně Vaše spokojenost. Plachty na pergoly jsou vyráběny z materálů s dlouhou životností a slouží pro celoroční provoz. Barevné provedení krycích plachet a opláštění je možné objednat dle aktuálních barevných vzorníků.


Jednotlivé boční díly plachet mohou být opatřeny okny ze speciální průhledné folie.

Pergoly a přístřešky Nabízíme Vám několik variant možných provedení opláštění Vašich pergol, rolovací systémy mechanické i elektronické včetně osobního zaměření a montáže za příznivé ceny. Plachty na zakytí pergoly vyrábíme na míru dle rozměrů zadaných zákazníkem. K výrobě plachet na pergoly používáme kvalitní PVC plachty s různou gramáží od významných evropských dodavatelů. Opláštění teras a pergol NABÍZÍME VÁM CELOROČNÍ VYUŽITÍ PERGOL, TERAS A PŘÍSTŘEŠKŮ. Možnost reklamního potisku Na přání klientům zhotovíme potisk logem, reklamou nebo libovolným motivem.


Krycí plachty pergol slouží k oddělení venkovních oddychových míst od okolí nebo jako zábrana proti větru, dešti, mírnému chladu a přímému slunci. Jsou vhodné pro krytí bočních stěn zahradních pergol, restauračních pergol a domovních přístřešků. Plachty jsou vyráběny z materálů s dlouhou životností a slouží pro celoroční provoz.


Průhledná PVC fólie - síla mm.

V základním provedení je zástěna na pergolu opatřena zesíleným horním lemem opatřeným kovovými oky a spodní okraj. Navíc sluneční plachty s dopravou ZDARMA. Přemýšleli jsme,čím bychom naši firmu vyzdvihli nad všechny ostatní,v čem jsme my lepší. Určitě máme spoustu zkušeností.


Firma byla založena už před lety p. Get without the ads. Skip trial month free. SUN Professionals v Rady ptáka Loskutáka - Pergoly a plachty SUN Professionals s. NA MÍRU BAZÉNOVÉ KRYCÍ PLACHTY.


Optické zakrytí výrazným způsobem rozšíří možnosti užívání Vašich stávajících prostor, jako jsou pergoly , zahradní přístřešky a jiná venkovní místa. Další výhodou celtoviny jsou její termoizolační vlastnosti. Plachty na opláštění vyrábíme na míru Opláštění pergol vyrábíme z měkčené plachtoviny , která je kombinovaná s průhlednou slídou (CRYSTAL). Kromě průhledné varinty si rovněž můžete vybrat ze široké palety barevných provedení. Pergoly s baldachýny slouží jako učiná ochrana proti slunci ale také proti dešti.


Výhodou baldachýnů je stahování na stranu až do zákrytu, což například u bioklimatických pergol se slunolamy není možné. Látka stahovacího baldachýmu je tvořena odolnou tkaninou pokrytou PVC potahem. Tato tkanina je odolná vůči povětrnostním vlimům a UV záření.


Je možné ji kdykoliv srolovat, takže pokud chceme nechat kolem sebe vanout čerstvý vzduch, plachta nám v tom nebrání.

Po obvodu sluneční plachty je totiž všité lanko, které v každém rohu z plachty vychází a je zakončeno malou karabinkou. Tou se pak snadno zacvakne do oka na sloupku či fasádní kotvě. V naší nabídce je i speciálně impregnovaná plachta, která ochrání i před deštěm. Potřebujete zakrýt boční stěny pergoly nebo přístřešku pro komfortní posezení i při špatém počasí. Plachtové krytí na míru Nabízíme Vám řešení plachtového opláštění altánů, pergol, restauračních teras a garážových stání.


Plachtová krytí představují ideální funkční řešení opláštění různých typů konstrukcí vůči nepříznivým klimatickým podmínkám. Boční zástěny na pergoly Nabízíme výrobu protivětrných bočnic a zástěn proti větru, dešti a nepřízni počasí. Tyto bočnice v altánu nebo na terasu Vám prodlouží pohodu jak při grilování s přáteli, tak při relaxaci či odpočinku. Zhotovujeme plachty na míru a to jak jednoduché dvourozměrné formáty - zakrývací plachty , zástěny, dílenské závěsy apo tak i tzv. D(trojrozměrné) plachty jako jsou různé obaly a vaky, plachty na kontejnery, stanové plachty , autoplachty na vozíky nebo menší nákladní vozy apod.


Stínící plachty se hodí k modernímu i rustikálnímu stylu. Své místo mají jak ve městech, tak i na venkově nebo dokonce v otevřené přírodě. Velmi efektně působí i kombinace více plachet, které lze kotvit v různé výšce, a tím docílit plastického dojmu.


Návrh konkrétní kombinace je lepší nechat na architektovi. Plachty na míru, výroba plachet - PETR ŠTĚPÁNÍK Nabízíme široký sortiment zakrývacích plachet , vagónových plachet , autoplachet , stínících sítí na ploty a tenisové kurty. Nabízené výrobky zasíláme na dobírku druhý pracovní den po objednání, není-li zákazníkem uveden jiný požadovaný termín dodání. Na zlepšenie našich služieb používame cookies. O ich používaní a možnostiach nastavenia sa môžete informovať bližšie tu.


Výhodou této pergoly je především to, že nikde nepřekáží nosné sloupy. I bez nich je střecha z hliníkové konstrukce pevná, stabilní a odolná vůči povětrnostním vlivům. Na rozdíl od běžné markýzi má mnohem delší životnost.


Jedinou drobnou nevýhodou pro někoho může být, že pergolu bez sloupů nelze doplnit o boční stěny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky