úterý 29. listopadu 2016

Velký květináč na terasu

V této kategorii naleznete velké venkovní květináče na terasu, velké plastové květináče, vysoké květináče, plastové obaly na květináče, moderní a luxusní květníky, exterierové květináče, mrazuvzdorné zahradní nádoby a samozavlažovací květináče. Tento květináč lze kombinovat s dalšími květináči z kolekce Marco Stripe. Velký dřevěný truhlík na terasu pro nevšední styl domova. Kvalitně zpracovaný dřevěný truhlík bez nutnosti další montáže. Venkovní truhlík vyrobený z modřínového dřeva dodáváme včetně pěstební nádoby a je vhodný na terasy, balkony i do zahrady.


Plně mrazuvzdorný (tepelně izolační). Ideální venkovní truhlík ze dřeva k celoročnímu použití. Keramický květináč , který vypadá jako betonový. Je vhodný k přímému zasazení květin a rostlin, ale stejně.


Velké květináče jsou vyrobeny z odolného plastu a dalších materiálů, které vydrží i manipulaci s rostlinou a její stěhování například na terasu nebo balkon. Své místo jistě najde i na větším balkonu. Květináče koupit o objednat u OBI.


Sháníte venkovní květináč , který by vynikal nejen svými vlastnostmi, ale i vzhledem? U nás si jistě vyberete! V naší nabídce jsou venkovní plastové květináče různých tvarů, velikostí i barev.


Pro každou zahradu, balkon a terasu máme ten pravý květináč. Vybírat můžete z klasických, designových i samozavlažovacích květináčů. Balení obsahuje samozavlažovací systém Lechuza včetně ukazatele hladiny vody.


Nádrž na vodu litry a výpustný ventil pro odtok přebytečné dešťové vody. Díky tomuto systému již nehrozí přelití květiny i při intenzivním dešti. Doporučené maximální rozměry rostliny: výška 90cm a výška kořenového balu cm. Je vyroben ze zinku s matným světle zeleným postřikem a černým pruhem pro zapsání jména bylinky. Pro vaši domácí zahrádku jen to nejlepší.


Velký samozavlažovací květináč JUKA vroubek frapé. Venkovní a zahradní květináče a truhlíky. Dřevěný zahradní květináč velký.


Velký porovnávač květináčů a truhlíků z mnoha e-shopů na našem trhu. Vybírejte podle kvality, stylu, barvy a ceny. Venkovní betonový květináč velký Krásný přírodní koutek si vytvoříte pomocí tohoto betonového květináče.


Můžete jej postavit před vchodové dveře, na terasu či na zahradu. Vítám Vás na svých stránkách a přeji vám hodně radosti při vybírání a nákupu ručně vyráběných věcí. Když si koupíte něco z mého e-shopu.


Zespoda má speciální úchyty. Truhlík působí při pohledu jak zvenčí, tak zevnitř bytu stejně. Je odolný vůči slunečnímu záření a. Vaše osobní údaje zůstanou anonymní a budou považovány za přísně důvěrné.


Kvetináč na bylinky od značky Kaemingk, ktorý možno zavesiť na parapet či balkón. Pre vašu domácu záhradku len to najlepšie.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky