pondělí 28. listopadu 2016

Tlakový rozprašovač

Tlakový rozprašovač VENUS SUPER HD V - 5L – solvent. Má špeciálne tlačidlo, umožňujúce vypustiť tlak z nádoby po skončení práce. V HORNBACHu se vše točí okolo stavby, bydlení a zahrady. S našimi projekty porostete. Rozprašovač tlakový postřikovač.


Univerzální tlakový postřikovač pro zahradu a domácnost i včelnici.

Navíc je opatřen ryskami s objemem vody. Všechny informace o produktu Postřikovač Postřikovač tlakový 5L, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Postřikovač tlakový 5L. Plastový tlakový rozprašovač na postřik rostlin.


Pístem na vrchu rozprašovače natlakujeme nádobu s vodou nebo postřikem s vitamíny,jedem proti škůdcům. Detailní popis produktu. Pracovní tlak bar vhodné.


Vhodná pro všechny kapalné materiály, jež lze aplikovat pomocí stlačeného vzduchu. Hodnotenie produktu: (Priemerný) recenzia.

Tento piestový postrekovač je vyrobený z tvrdeného plastu a tým pádom veľmi odolný. Vhodný pre všestranné využitie na záhrade. Využijete jej při chemickém postřiku nebo při hnojení rostlin. GLORIA představuje tlakový rozprašovač prima novou kompaktní třídu pro malou zahradu.


Registrace zdarma v pár jednoduchých krocích. Využijte nyní všech výhod internetového obchodu! Jeho obsah se dá snadno natlakovat, a proto je práce s ním velmi pohodlná. Informujeme spotřebitele, kterým prodáváme výrobky nebo poskytujeme služby, že mají podle zákona č. Je určený pro maximální tlak bary a je. Tlakový postřikovač od společnosti GARDENA má objem litrů a ideálně se hodí k péči o rostliny v zahradě.


Vysoce kvalitní plastová nádobka. Praktické tlačítko ve tvaru houby pro tlakování. Nastavitelná mosazná tryska od rozprašované mlhy po bodový proud.


MULTI MISTER multifunkční tlakový rozprašovač černý , obje1ml. MULTIFUNKČNÍ TLAKOVÝ ROZPRAŠOVAČIdeální pro přípravu pokrmů. Ruční tlakový postřikovač s kapacitou litrů.


Ramenní popruh pro snadné přenášení postřikovače. Díky dlouhé hadici m lze dosáhnout i do méně přístupných míst.

Postrekovacie tryska plynulo nastavitelná od plného lúča až po jemnú hmlu. Plus sestává z průhledné nádoby s účinným objemem litrů k použití na rostlinnou výživu, insekticidy, pesticidy a. Ručný tlakový rozprašovač s objemom 2l. Je vyrobený z tvrdého plastu. Používa sa na ošetrenie zvierat, na liečbu kopýt, k postrekom proti muchám a parazitom.


Je vhodný aj pre postrek na záhrade (hnojivá, ochrana proti škodcom, chorobám). Návod na použitie a odmerka vyznačené na rozprašovači. Používá se pro ošetření zvířat, k léčbě paznehtů, k postřikům proti mouchám a parazitům.


Je vhodný i pro postřik na zahradě (hnojiva, ochrana proti škůdcům, chorobám…).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky