čtvrtek 24. listopadu 2016

Sekačky ostrava

Nabízíme široké spektrum produktů zahradní techniky jak moderní účelové stroje HONDA, jako jsou sekačky , křovinořezy, sněžné frézy, zahradní. Prodej sekaček na trávu v Ostravě-město a okolí. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba ELVIN PRODEJ, s. Honda stroje: kvalitní zahradní technika, travní.


Na naše sekačky se můžete 1 spolehnout.

V Mountfieldu nabízíme jen takové modely, které jsme si sami ozkoušeli a za kterými si stojíme. Každá naše sekačka prošla sérií extrémně náročných testů, takže ať už si vyberete jakoukoli, bude vám dobře sloužit. Nejlepší výsledky v sečení a sběru trávy, široký výběr motorů a výbavy. Zadejte lokalitu do našeho nástroje pro vyhledávání prodejen a vyhledejte prodejce nebo servisní středisko značky STIGA, které je nejblíže.


Naše sekačky jsou díky nízké hmotnosti a ovladatelnosti vhodné prakticky pro každého. V nabídce naleznete zahradní sekačky , křovinořezy, zahradní traktory, elektrocentrály. Zahradní sekačky mohou být jak s plechovým podvozkem (zahradní sekačka IZY), tak zahradní sekačky z plastu řady DE LUXE pro náročné zákazníky ( na plastový korpus je doživotní záruka ) a profesionální zahradní sekačky.


V rámci zlepšování našich služeb a optimalizaci našich stránek využívá společnost AL-KO soubory Cookies.

Používáním našich stránek vyjadřujete. Benzínové sekačky mají vyšší výkon, šírší záběr a jsou nezávislé na zdroji elektrické energie. Sekačky na trávu koupit o objednat u OBI. Jsou výhodnější pro větší plochy trávníku. Objevte celý sortiment produktů STIGA pro zahradu: zahradní traktory, sekačky na trávu, řetězové pily a robotické sekačky na trávu pro profesionální i. Skelet sekačky z kompozitního materiálu je odolný vůči korozi a kolečka z hliníku snižují hmotnost.


Výkonný, spolehlivý motor a gumové pneumatiky pro vyšší výkon a lepší ovládání. Ergonomická a snadno sklopitelná rukojeť, pohodlné ovládání obloukové rukojeti a snadné nastavení výšky sečení ulehčují každé sečení. Sběrací žací nůž zanechává na trávníku méně odstřižků, a trávník má tak upravený a profesionální vzhled. Panská láska a dubnový sníh za mnoho nestojí. Sníh dubnový jako mrva pohnojí.


Na mokrý duben - suchý červen. Když duben laškuje, bývá mnoho sena a obilí. Toho si všimnete téměř okamžitě, jelikož jsme pečlivě vyladili i postup instalace. Zde naleznete návo jak jednoduše instalovat robotickou sekačku. Podle zákona o ochraně osobních údajů je nutné udělit Souhlas se zpracováním osobních údajů.


Požadované údaje zpracováváme konkrétně za účelem.

Prodáváme sekačky, pily, křovinořezy, travní traktory, štípačky dřeva, elektrocentrály, čerpadla, vertikutátory a ridery. Robotické automatické sekačky Automower, iMow, Autoclip a Miimo. Kvalitní sekačky na trávu od renomovaných značek - Stiga, Dolmar a další. Elektrické sekačky , benzínové, mulčovací i AKU.


U nás si přijde každý na své. Na prodejnách zakoupíte sekačky, pily, křovinořezy, strunové sekačky, travní frézy, půdní vrtáky, štěpkovače, struny do křovinořezů, řetězy a lišty do motorových pil, oleje, nože do sekaček a křovinořezů, ochranné pomůcky, příslušenství, zahradní nářadí a další. Pokud si chcete v létě odpočinout a nabrat sílu na zimní projekty, tak si na místo klasické sekačky na trávu pořiďte robotickou sekačku.


Bez nůžek na trávu , ale pravý anglický trávník nevypěstujete.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky