pátek 25. listopadu 2016

Plavání brno

Plavání pro děti 2-let v Brně, od úplných neplavců po závodníky. Aquaerobic, akvabelky, plavání pro základní a mateřské školy, příměstské tábory. Plaveme v Kohoutovicích a na Kraví hoře.


Staňte se součástí výzkumu na Fakultě sportovních studií Masarykovy Univerzity Brno. Nabízíme Vám bezplatně cvičení metodou EMS (elektro-myo-stimulace) nebo kruhový trénink v posilovně - 1-2x týdně pod vedením zkušených trenérů po dobu týdnů. Plavání je jedna z nejdůležitějších lidských schopností.

Už ve starověkém Římě bylo plavání považováno za jednu ze tří základních lidských vlastností vzdělaného člověka. My Vás i Vaše děti rádi plavat naučíme. Nemějte obavy a svěřte se do rukou profesionálů pod záštitou nejúspěšnějšího plaveckého klubu v České republice.


Nabízíme ideální prostředí pro kondiční plavání jednotlivců nebo organizovaných skupin. V samotném centru města si perfektně zaplavete. Synchronizované plavání Vodní pólo 20. Brno : koupaliště ve volné přírodě v oblastech: Blansko, Brno -město, Brno -venkov, Břeclav, Hodonín, Vyškov, Znojmo.


Během plavání si s dítětem užijete fyzický kontakt.

Ničím nerušeni si budete společně hrát, radovat se, budete tu jen pro své dítě. Podzimní městský přebor v plavání. Nadační fond brněnského plavání.


OTEVÍRACÍ DOBA V PRŮBĚ-HU LETNÍCH PRÁZDNIN V období letních prázdnin. Hledáte pro něj zábavnou a zároveň smysluplnou činnost? Naučíme plavat Vaše děti! Tréninky plavání probíhají 1x - 2x denně.


Připravovaný program zahrnuje kromě tréninků plavání a her ve vodě spoustu dalších aktivit - celotáborová hra s úkoly, kreativní hry s malováním, ukázky z různých jiných netradičních vodních sportů, tancování ve vodě, prvky záchrany ve vodě. A bude toho daleko více. Program každého týdne bude upraven tak, aby děti které se zúčastní více táborů zažily vždy něco nového.


Z vody pochází život na naší planetě. V plodové vodě se vyvíjí malý človíček čtyřicet týdnů. Přenechejte jej profesionálům a přihlaste jej na kurz plavání.


Kurz probíhá v Bazénu Ponávka, který je díky své maximální hloubce 60m a teplotě 27° ideální pro výuku dětí. Nabízí kurzy plavání dětí od měsíčních kojenců až po leté školáky v příjemném prostředí speciálně přizpůsobeném dětem. Ve spolupráci s Fitness clubem ZONE4YOU, Golf resortem Brno Kaskáda a ZŠ Milénova, kde kurzy plavání probíhají, nabízí unikátní prostředí pro plavání dětí.


Relaxační centrum Infinit. Poznejte umění relaxace v síti wellness center Infinit, které poskytují širokou škálu služeb v oblasti péče o tělo.

I svůj druhý individuální start na mistrovství světa v plavání v Kwangdžu proměnila Simona Kubová v postup do semifinále. Na znakové padesátce dosáhla v rozplavbě výkonu rovných sekund a mezi šestnáct semifinalistek postoupila sedmým nejrychlejším časem. Barbora Závadová skončila na 2m motýlek na 28. Podmínkou přijetí do Plaveckého klubu Brno je zvládnutí tří plaveckých způsobů (znak, prsa, kraul). Krokodýl jej přijme mezi sebe s otevřenou náručí!


Pokud to dítě ještě nesplňuje, můžete jej příhlásit do plaveckých kurzů partnerské Plavecké školy Brno. Areál přírodního koupacího biotopu Brno -jih se nachází na území městské části Brno -jih mezi ulicemi Kšírova, Hněvkovského a Sokolova. Ne vždy je vše jednoduché, ale i slzičky patří k životu, a my víme, že až odplynou, objeví se úsměv a vyrovnání.


Počet volných drah pro veřejnost. Změna počtu drah vyhrazena !

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky