úterý 29. listopadu 2016

Pohon jednokřídlé brány

This feature is not available right now. Pohon jednokřídlé brány za parádní cenu. Rozlišuje se pravý nebo levý podle toho, na které straně jsou panty křídla při pohledu zevnitř pozemku. Pohony pro dvoukřídlou brány a vrata - FAAC S418.


Nastavené zpomalení v dojezdech. Elektromechanický pohon pro křídlové brány Toona - pro brány až do průjezdu metrů!

Pro sady jedním motorem platí v podstatě to samé, co pro dvoukřídlé sady. Věnujte tedy maximální pozornost výběru vhodného pohonu pro Vaši instalaci. Jedná se o kvalitní pohon s jednoduchou, ale přitom robustní konstrukcí. Výrobce pohonů Mastiff4se vyznačuje dlouholetou tradicí ve výrobě pohonů a zakládá na kvalitě, ale také funkčnosti svých výrobků.


NICE pro jednokřídlé i dvoukřídlé brány, motor na 24Vdc s elektronickými koncovými spínači. Pohony TOONA s moderním designem a skvělou elektronikou pro křídlové brány do délky jednoho křídla až 3m, 5m a 7m. V této kategorii si můžete vybrat pohony pro křídlové brány v lineárním provedení, případně vyzkoušejte podzemní pohony křídlových bran.


K pohonu lze za cenu 2kč bez DPH přidat sadu kabelů pro zapojení.

Pohony křídlových bran: Pohony RotaMatic jsou vhodné pro křídlové brány do hmotnosti křídla 2kg s šířkou max. Kvalitní pohon křídlové brány Hörmann. Potřebné mechanické koncové dorazy.


Sestava pohonu FACTOR CZ jednokřídlé brány - podzemní, 1ks pohonu 230V vč. Vám obratem zašleme naši cenovou nabídku. Automatické zavírání křídlové brány pro nás tedy není problém.


Jednokřídlé brány bez pohonu Vážení zákazníci tato kategorie je ve výstavbě. Navíc je možné pohon namontovat dodatečně , tudíž pokud máte pěknou a funkční bránu, není třeba ji měnit za novou. Tuto sestavu kompletujeme s řídící elektronikou Cvč. TXQ - na frekvenci 433MHz.


Jednoduchý procesorový systém s nastavením chodu a funkce nastavitelné přepínači zaručuje variabilní nastavení. Samozřejmostí je otevření pouze jednoho křídla zvlášť a zpomalení před dojezdem. Model vybavený mechanickým. Lacné pohony pre krídlové brány , ďalšie príslušenstvo, odborné poradenstvo, montáž pohonov.


Takové jsou jedno a dvoukřídlé brány. Křídlové brány jsou stále velmi oblíbeným řešením pro různé typy pozemků. Tyto typy bran lze ovládat manuálně nebo pomocí pohonů pro křídlové brány.

Rám brány je osazen na pantech, které jsou instalovány na sloupy, případně nosnou zeď. Prodám pohon pro větší jednokřídlou bránu HÖRMANN. Komplet je nový, ale starší typ, odzkoušený, nepoužitý a vybalen jen kvůli foto a vyzkoušení. Součástí jsou dálkové ovladače, veškerý montážní materiál, kotvy a spojovací materiál.


Výhodou je jednoduchá montáž a uvedení do provozu svépomocí. RotaMatic SK Hörmann S OHŘEVEM, SÉRIE BiSecur, pohon otočných vrat, sada pro jednokřídlé otočné brány. Vyrábíme a montujeme jak brány jednokřídlé , tak dvoukřídlé. Oba typy jsou vyrobeny z tenkostěnných profilů. Nosný C profil pro výrobu samonosné brány CP80-v celkové délce m vám můžeme za zvýhodněnou cenu dopravit do těchto měst: Oblast Čechy: Benešov.


Pro jejich otevření je také potřeba víc místa. Rychlý model vybavený mechanickým zastavením při otevření a zavření. Typy pohonů umožňují montáž bezprostředně na křídlo brány nebo pohon zapustit do terénu vjezdu (podzemní pohony).


Lze zvolit i pohon se solárním zdrojem a namontovat bránu i tam kde není přípojka elektrického proudu, nebo bránu ovládat ručně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky