úterý 22. listopadu 2016

Drtič plastu

Drcení odpadu na požadovanou velikost výstupní frakce za účelem dalšího. Tento drtič podrtí dřevěné i plastové přepravky a boxy, plastové i plechové kanistry nebo vědra, nádoby od barev, ředidel a jiných chemikálií. Lehce zpracuje mnoho forem plastových i pryžových odpadů: PE folie, láhve , dosky, profily, odlitky nebo výlisky.


Každý drtič i předdrtič má vlastní pásový dopravník, prostorné manipulační plochy, magnetické separátory pro efektivnější zpracování a které zároveň zajišťují důslednou kontrolu drceného materiálu. Prodám drtičku na univerzální využití. Jedná se o nožový drtič se soustavou stacionárních a rotujících nožů.

Model PCS 1- kW vhodný do. Potřebujete rozdrtit odpadní dřevo či plast? Využijte našich drtičů řady PCS. Stroj je určen pro využití v domácnostech ale i ku.


Je vybaven sítem pro odloučení drtě o požadované velikosti. Vybavení autoservisů a dílen Hledáme pro Vás v Evropě to nejlepší. Zvedací a manipulační technika Hledáme pro Vás v Evropě to nejlepší.


Používá se v plastikářském průmyslu ke zpracování vtokových zbytků a zmetkových plastových dílců.

Předdrtiče drtiče lze použít na drcení kartonu, vlnitého a obalového papíru. Naše drtiče dokážou drtit všechny druhy plastového odpadu. Kromě jiného i plastové flaše, plastové kelímky, plastové folie, platně, trubky a profily. Doba zpětného chodu je nastavitelná.


Drtič se nachází v Kunštátu na Moravě. Wörterbuch der deutschen Sprache. Technika pro drcení a recyklaci plastů, kabelů, dřeva a alternativních paliv.


Zabýváme se prodejem nové i použité techniky pro zpracování a recyklaci. Technické vybavení, které umožňuje recyklovat plasty na místní úrovni, zahrnuje např. Stroje jsou založeny na stejných principech jako ty profesionální průmyslové, jsou však méně složité a reagují pružněji. Profesionální velkokapacitní stroje pro výrobu plastových výrobků mají problémy.


Den D: Investor nazval drtič lahví klikou od blázince. Protože obec by podle něj měla mít zájem na drcení plastů. Zařízení je určeno k drcení drobného. Volná pracovní místa MPSV, Pracovní pozice: drtič plastu.


Mezi zařízení pro zpracování odpadu patří mj. Díky použitým technologiím je zpracování odpadu našimi stroji zcela ekologické. Inzerát aktualizován 25.

Lze použít i pro domácí potřebu. Preddrvič drtiče můžete přímo použít na drcení lepenky, vlnitého a obalového papíru. Nakupte použité drtiče na Exapro, nebo prodejte Váš drtič. Za rozumné ceny Vám nabízíme špičkové stroje a služby renomované společnosti působící na trhu už spousty let.


Výrobník ledové tříště snadno drtí ledové kostky – stačí je vložit do zásobníku, zlehka stisknout vršek přístroje a za malou chvilku je připravena ledová tříšť pro mnoho druhů občerstvení. Pro nadrcení odpadních plastů na malou výstupní frakci o velikosti 8-50mm slouží jednohřídelové drtiče řady DRJ. Hlavní výhodou těchto strojů je.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky