úterý 29. listopadu 2016

Koupací jezírka ceník

Ekologická koupací jezírka, koupací biotopy. Plánování a stavba jezírka. Stavba jezírka - část 1. Proč je dobré mít v zahradě vodu? Vodní rostliny vhodné pro koupací jezírka.

Jezírka-eshop nabízí kompletní a ucelený sortiment pro Vaše zahradní jezírka. Jezírka doopravdy nejsou levná záležitost, ale je to paráda. Doopravdy, jestli jsi přymýšlel o jezírku bez filtrace, tak to doopravdy nefunguje.


Nějaké čistící zony s rostlinami je blbost, a je to pěkný tahák na lidi. Já musím mít takovou filtraci, protože mám velké koi. Jistě, kromě zdravého a přirozeného koupání, chceme vytvořit nepřehlédnutelný prvek zahrady,. Rozhodoval se tak mezi bazénem a zahradním jezírkem.


Montáže filtrací ke koupacím jezírkům a jezírkům pro koi kapry, jejich oprava, plnění a posílení mechanické a biologické účinnosti.

Biobazény ( TYP IV, V ) (přírodní bazény) jsou uměle založené nádrže s cirkulující vodou přes biofilmové filtry, limitované obsahem fosforu, bez přítoku, využívané pro plavání a koupání. Koupací jezírka, kamenné bazény a okrasná zahradní jezírka. Zabýváme se kompletní realizací všech typů jezírek, provádíme také servis a zajišťujeme pravidelnou údržbu. Jsme prodejce techniky pro zahradní jezírka Oase a jezírkové fólie Firestone. Cena jezírka : Cena je kalkulována u každé realizace jednotlivě.


Zahradní jezírka, čističky a zahradní práce ve Zlíně a okolí. Provádíme veškeré práce v oblasti plánování a výstavby zahradních jezírek. Jsou limitované obsahem fosforu, přičemž voda je čištěna tvorbou zooplanktonu a sedimentací. Jsou rozdělena na užitkovou a regenerační zónu. K vynášení živin dochází pravidelným řezem rostlin a odstraňováním sedimentu.


FILTRACE PRO JEZÍRKA A CENÍK. Voda je přiváděna do filtrace přívodním potrubím, ideálně z nejvzdálenějšího místa. Při vstupu je okysličována. Renovace a vyčištění stávajícího jezírka.


Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Klidná vodní hladina, zurčící potůček, vodní kaskády, domov mnoha rostlin a okrasných ryb, uklidňující akustická a vizuální kulisa i romantické noční osvětlení.

Na letošní rok jsme si pro Vás připravily balíčky setů na stavbu okrasného jezírka. Sety jsou připraveny pro Ty z Vás , kteří si troufají na stavbu jezírka samy. Realizujeme zahradní biotopy, které se lépe začleňují do naší krajiny a přitom mohou sloužit i ke koupání.


Pokud uvažujete o vybudování zahradního jezírka, neváhejte se na nás obrátit. Vysavač kalů pro zahradní, koupací a chovné jezírka Vysavač s inovovanou technologií pro jezírka do 1m3. S filtrací NITRIPRO GPF máte zajištěnu čistotu a průzračnost vody v celém jezírku i při dlouhotrvajících letních teplotách. Koupání v jezírku je příjemnou záležitostí v čisté přírodní vodě.


V současné době se můžeme setkat s obchodními názvy typu (biobazén, ekobazén, koupací biotop, koupací jezírko, přírodní bazén). Jeho konstrukce zahrnuje navíc i koupací zónu. Ozdobnou funkci plní regenerační část osázená vodními rostlinami - koupání a plavání umožňuje pohodlně přístupná koupací zóna, oddělená vlnolamem, který zabraňuje znečišťování koupací a zároveň chrání rostliny proti vlnám z koupací zóny.


Dá se tedy říci, že získáte jezírko zcela plnohodnotně nahrazující bazén. Bahenní a vodní rostliny pro vaše okrasné rybníčky, koupací jezírka a biotopy. Velký výběr jezírkových rostlin z vlastní produkce soukromého zahradnictví.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky