pondělí 21. listopadu 2016

Lesní vyvážečka

Lesnický malotraktor Valiant 5a lesní vyvážecí vlek Vahva Jussi 2000_4osazený hydraulickou rukou o dosahu 0m. Video je v kvalitě 4K (Ultra HD). Lesní vyvážečka Farma CT 0-Gurčená pro traktory. V tomto případě se jedná o kombinaci vyvážecího vleku (nosnost 10t) osazeného hydraulickou rukou/jeřábem s dosahem 7m od.


Vyvážečka AGA Vje určena do těch nejnáročnějších podmínek. Dlouho jsme nabízeli vyvážečky jiných značek, ale požadavky zákazníků si žádali vyvážečku s pevnou a lehkou konstrukcí odolnou při přetěžování a vysoké námaze. Při její konstrukci jsme dbali na vysokou nosnost (t nákladu a t pro hydraulickou ruku) a zachování nízké hmotnosti samotné. Vyvážečka dřeva má důmyslně propracovaná konstrukce s nízkou hmotností a kvalitním provedení jednotlivých prvků.


K jakému vozidlu je vhodná vyvážečka dřeva Vyvážečky dřeva můžete zapojit za čtyřkolky, SUV automobily a malotraktory. Lesní vyvážečka dřeva za traktor Multiforest MF6- vyvážecí souprava na dřevo má nosnost 6. Vyvážecí souprava do lesa obsahuje. Díky tomuto zastoupení můžete i vy, naši zákazníci, využívat špičkovou lesní techniku – vyvážecí vleky za traktor. Tyto jsou vyráběny a testovány ve vyspělých evropských zemích, jako jsou Německo, Švédsko nebo Finsko a osvědčily se mj.


Vyvážečka dřeva BMF 10TVyvažecí vlek Estonské výroby o nosnosti deset tun s rámovou konstrukcí 2x(200x100x6), boogie nápravou, hydraulicky natáčenou ojí dvěma písty, prodloužením ložné plochy, vzduchovými brzdami na všech kolech a možností pohybu klanic. Pokud máte o některý produkt z naší nabídky zájem nebo se chcete na cokoli zeptat, napište nám Váš telefon, zavoláme Vám. Prodejce zemědělské techniky značek Zetor, John Deere, Pöttinger apod. Eshop nabízí skladem tisíce náhradních dílů a potřeb pro zemědělství.


V případě potřeby klienta poskytujeme spolupráci a zajišťujeme financování nákupu zemědělské a lesní techniky formou úvěrů, leasingů apod. Jsme schopni, mimo prodeje nových strojů, dodat i některou starší použitou lesní a zemědělskou techniku, případně odkoupit starší provozu schopnou techniku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky