pátek 25. listopadu 2016

Bazén obdélníkový

Správný bazén má obdélníkový tvar. Kulaté bazény mají velmi jednoduchou konstrukci, ovšem k našim hranatým domům se příliš nehodí. Polypropylenové bazény tvaru obdélník vyrábíme v typových řadách a velikostech a nebo jsme schopni vyrobit i speciální velikosti dle požadavku zákazníka. Obdélníkový bazén se svým tvarem řadí mezi nadčasové modely.


Již několik desítek let se drží v popředí zájmu a zdá se, že si nachází stále nové obdivovatele.

Obdelnikové bazény standardně dodáváme v několika rozměrových provedeních. Plastový bazén s obdélníkovým půdorysem je standardem. Nechceme, aby naši zákazníci platili za obdélníkový bazén více, než je třeba, proto předkládáme akční sety obdélnkových bazénů, z kterých si vybere snad každý. Schodiště je propojeno pohodlnou lavicí určenou k relaxaci a odpočinku.


Dodáváme solární a krycí plachty na bazén. Plachty na bazén dodáváme v různých tvarech a velikostech. Každý správný bazén má obdélníkový tvar, takže pokud nebydlíte v kulatém domě, hodí se do vaší.

Nadzemní bazény mají zejména tyto výhody snadná a rychlá montáž bez nutnosti větších. Jedná se o bazén zapuštěný do země, navazující na dlažbu nebo částečně vystupující nad terén. Voda je zde odváděna lokálně pomocí tzv. Obdelníkový tvar umožňuje instalaci do většiny zahrad a prostor a je možné ho doplnit praktickým zastřešením bazénů, která jsou také v naší nabídce.


Bazén pro Vás neleží na skladech, ale po dohodě požadavků se začne vyrábět. Kvalitu a čerstvost materiálů máte zaručenou. Díky nesériové výrobě si můžete přiobjednat například protiskluzový povrh právě na Vámi chtěnou stranu bazénu.


Nemusíte si přizpůsobit zahradu pro Váš bazén, my vyrobíme bazén pro Vaši zahradu. Kulatý model rozhodně postačí pro běžné rodinné dovádění. Průměr se může pohybovat od metru až po metrů, kdy už máte jistotu, že se do bazénu vejde bez sebemenšího problému celá čtyřčlenná rodina. Naše bazény není třeba na zimu rozebírat a ukládat.


Navíc patentovaná konstrukce je pevná i bez vody a umožňuje vám tak bazén začlenit do vaší zahrady různými způsoby - obložením, částečným zapuštěním do terénu atp. Havai je náš druhý nejprodávanější bazén – právě proto, že každá větší rodina ho využije na maximum. Nabízí dost prostoru na skoky, šipky i. Zapuštěný bazén TREND 4ovál x x m. Oválné bazény TREND jsou určeny pro úplné, nebo.

Je možné nechat bazén s nafukovacím límcem přes zimu venku? Představuje hlavně v letních měsících příjemné osvěžení nejen pro vaše. Nafukovací bazén kulatého tvaru s bočními stěnami z třívrstvého PVC a polyesteru. Integrovaný ventil pro regulaci vypouštění pomocí zahradní hadice. Skvělá nabídka nadzemních bazénů, nafukovacích bazénů, bazénových filtrací a bazénová chemie.


Bazén Sara Mini je koncipován tak, aby se snadno začlenil do malé zahrady. Tento model je vybaven plochým dnem o hloubce m. Bazén obdélník se skvěle hodí na každou zahradu Proč vybrat právě tento typ? Plastové bazény Praha a okolí. Vyrábíme kvalitní plastové bazény.


Bestway Bazén s ocelovým. V našem sortimentu naleznete plastové bazény všech tvarů - obdélníkové, oválné. Bazén Havai a instalovaný protiproud tvoří ideální kombinaci pro plavání.


Díky rozměrům Havaie se v bazénu najde prostor nejen pro plavce v protiproudu, ale i pro zbytek rodiny. Protiproud je navíc atrakce, kterou milují všechny děti. Klasika mezi nadzemními bazény. Užijte si léto na vaší zahradě!


Bazén Intex Easy Set patří mezi velmi oblíbené bazény.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky