pátek 25. listopadu 2016

Vodní ráj jihlava vstupné

Pro všechny, kteří do našeho aquaparku chodí rádi ve večerních hodinách, máme novinku - nové podvodní osvětlení. Udělejte něco pro své zdraví bez dlouhého rozhodování! Nakupujte pohodlně z domova během minuty!


Dopolední vstupné: Doplatek po překročení 14-té hodiny- každá započatá hodina 1- Kč. Při ztrátě vstupenky jednorázový poplatek 5- Kč Dopolední sleva se nevztahuje na rodinné vstupné, skupinové vstupné, sezónní vstupenky a bodové vstupenky.

Chaty, chalupy a apartmány u vodní nádrže Lipno naleznete na stránce Lipno ubytování. Když můžeme doporučit ubytování na horách, podívejte se na stránky Krkonoše ubytování nebo na hranici s Německem Šumava ubytování. Zajímá vás Vstupné v Jihlavě?


Omrkněte tyto nabídky na Skrz. Máme přehled o cenách, oblíbených nabídkách i recenzích a. Návštěvníci mohou odpočívat na travnaté ploše. Velký bazén měří metrů a navazuje na něj divoká řeka, perličková lůžka, masážní trysky, chrliče, vodní hřiby, vodní clona, hrad a malá.


Celý květen můžete nakupovat vstupné do Vodního ráje s slevou!

Kupte si vstupné doma během minutky a po příchodu k nám běžte rovnou na odbavení. V posledních letech zoologická zahrada prochází velkým vývojem a postavila několik nových pavilonů. Vodní ráj od úterý otevírá koupaliště. VODNÍ RÁJ V JIHLAVĚ Ing. Milan Šmí Bazény a wellness s. Celodenní vstupné 260Kč.


Adresa: SLUŽBY MĚSTA JIHLAVY s. Vedle venkovní části, která je v provozu v letních měsících, je návštěvníkům celoročně k. Okoukněte vše, co pro dobrý výběr potřebujete. Loggen Sie sich ein, um Reise-Updates zu erhalten und Nachrichten an andere Reisende zu senden. Koupaliště je tvořeno systémem krytých bazénů a kruhového nekrytého bazénu. Koupat se a plavat můžete v krytých bazénech aquaparku – koupání v rekreačním bazénu se spoustou vodních atrakcí, koupání pro děti umožňuje brouzdaliště, relaxovat můžete ve vířivce a celoročně plavat ve venkovním bazénu s teplou vodou. V kryté části aquaparku v Jihlavě je navíc.


Nejlepší ceny, žádné další poplatky, plaťte přímo na hotelu. Garance stejné nebo nižší ceny. Vytiskl Antonín Prchal – Protisk, Velké Meziříčí.

Solného dolu Klodawa, z mořské soli Mrtvého a Černého moře i ze solí z. Jihlava Turistické informační centrum Jihlava. Připomínáme celý březen akční slevy na vstupné v našem e. Kč, v mezipatrech výstavky o historii města. Kupodivu už v minulosti bylo místo uprostřed náměstí, kde trčí Prior, zastavěno b. Grafi cká úprava Eva Bystrianská. Poznejte Jihlavu v pohodlí našeho ubytování!


Přijďte se ubytovat za velmi příjemné ceny na kouzelném místě v komfortních pokojích a apartmá, které. Soutěž se konala už vloni a zapojilo se do ní velké množství návštěvníků. Book your hotel online for the best rates.


No extra fees, pay directly at the hotel. Freizeit- und Vergnügungspark. Fábula - rodinný zábavný park. Zatím však pouze v omezeném odpoledním režimu. To přináší cenové výhody pro návštěvníky.


Plný provoz bude spuštěn v sobotu. Myslím, že vstupné je buďto 30. Kč na minut nebo na hodinu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky