pátek 13. ledna 2017

Žínka do sauny

Jednoduchost a kvalita provedení masážní žínky zajistí komfortní masáž. Plastová masážní žínka do sauny. Díky ní můžete snadno smýt jakékoliv nečistoty, a zároveň s nimi i starší vrstvy kůže. Skládá se ze dvou částí, které jsou spojené tak, aby bylo možné žínku. K saunování patří aroma esence, podhlavníky, vědra, teploměry, vlhkoměry, kartáče a mnoho dalších doplňků do sauny.


Vyberte si za skvělé cenu v našem eshopu saunapoint. Domácí sauny, saunová kamna, topidla, dveře do sauny, prodej, výroba a servis. Dodáváme klasické parní sauny i infrasauny.


Kvalitu ocení všichni návštěvníci sauny, kteří milují kvalitu a pěkný design masážních pomůcek. J e složená ze dvou částí, které jsou spojené tak, aby ji bylo možné navléci na dlaň a použít ji jako rukavici. Sdílet Za toto zboží nezískáte žádné věrnostní body. Mycí a masážní ovál do sauny masážní žínka. Na zadní straně má pásek na ruku.


Opěrka zad do sauny v délce 5bm v dřevěném provedení Abachi nebo osika. Materiál: Africká vrba Abachi nebo Osika. Vzhledem k tomu, že samotné sauny vyrábíme na míru, jsme schopni vyrobit opěrky zad na míru dle požadavků zákazníka. Proto nás kontaktujte nebo pošlete půdorys sauny a vytvoříme Vám cenovou nabídku. Kartáč do sauny a další pomůcky, jako jsou žínka nebo rukavice, (si) nepůjčujte.


Platí, že používat byste měli pouze svoje vybavení. V teplém a vlhkém prostředí se daří nejrůznějším bakteriím a plísním, a vy nikdy nevíte, co si do pokožky půjčeným kartáčem vmasírujete. Sauny , infrasauny a doplňky do sauny Vám přináší specializovaný internetový obchod Saunapoint.


Na našem e-shopu najdete sauny , infrasauny, kamna do sauny a saunové doplňky roztříděné do jednotlivých kategorií. Masážní pomůcky) Hodnocení produktu:. Její struktura umožňuje prokrvení celého těla po koupeli, sprchování i saunování. BODY plastová žínka se skládá ze dvou částí, které jsou. Je vyrobená ze zdravotně nezávadného materiálu, z dvou častí, které jsou spojené a tak umožňují navlečení na ruku.


Tímto způsobem se snadněji se používá. BODY Žínka masážní do sauny - plastová pomůcka k prokrvení pokožky při saunování. Doplnky do sauny a saunové príslušenstvo od nás spríjemni pobyt vo Vašej saune. Ak partnera pustíte do sauny s kamarátkou, rátajte s tým, že v nej budú nahí.


Ak ju doteraz nevidel bez šiat, zrejme sa už doma bude tešiť, na tento pohľad. Pozitivně působí proti celulitidě. Běžný pobyt v sauně trvá okolo patnácti minut, ale masážní žínka vaši kůži prokrví tak, že možná budete muset saunu opustit už po osmé minutě nebo dříve.


Vyběhněte se pak rychle ochladit nejlépe skokem do studeného bazénku, ale můžete se opláchnout i studenou sprchou. Sauny většinou ručníky a prostěradla zapůjčují, proto je to jedna z věcí, které můžete nechat doma. Pokud si přinesete vlastní ručník či saunovou osušku, musí být pochopitelně čistý, abyste si na něj mohli v sauně sednout a neseděli jste tak přímo na dřevěné lavici.


Doplnky a príslušenstvo do sauny , vonné esencie do sauny , textil a dezinfekcia do sauny - široké portfólio doplnkov a príslušenstva do sauny a wellness. Do vaší nové finské sauny si můžete nechat zabudovat také relaxační stropní a liniové osvětlení, reproduktory, krystaly soli a mnoho jiných doplňků, díky kterým se z běžné sauny stane místo exkluzivní relaxace.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky