úterý 6. června 2017

Elektrický plotostřih

Elektrický plotostřih s celkovou délkou lišty 68cm. Maximální průměr střihu 24mm. Otočná a sklápěcí rukojeť. Celková délka až 8m. Pro menší a mladší živé ploty bude stačit motor s výkonem do 4W, odolnější dřevnaté ploty vyžadují elektrické plotostřihy s vyšším výkonem.


Plotostřih se skládá ze dvou základních částí. Tou první je motor s ovládáním. Tou druhou a také velice zásadní je lišta s noži, která provádí samotné zastřihování živého plotu. A právě délce této lišty musíte věnovat dostatečnou pozornost.


Tento parametr rozhoduje o tom, jak snadno se vám bude zacházet s nůžkami na plot a jak velkou plochu s nimi můžete naráz stříhat. Hmotnost plotostřihu je kg a má i odlehčení pnutí kabelu. Nevýhoda prívodného napájacieho kábla je tu vyvážená nielen jednoduchou údržbou.


Díky této otočné rukojeti ve spojení s příjemnou hmotností kg lze plotostřih pohodlně držet v prakticky v libovolné poloze. To oceníte především při úpravě špatně dostupných míst živých plotů, kdy jste nuceni delší dobu pracovat s rukama nad hlavou nebo v předpažení. Délka lišty je 68cm s maximálním průměrem střihaného materiálu mm. Navíc je zde odlehčení pnutí kabelu a možnost připevnění sběrné lišty. Hmotnosť plotostrihu je kg a má aj odľahčenie pnutia kábla.


Nabízíme vám elektrický plotostřih se sběrnou lištou a otočnou rukojetí od společnosti Hecht. Jeho ruční úprava je pak časově i fyzicky příliš náročná. Ergonomické design a pogumovaná protiskluzová rukojeť; Tři vypínače pro bezpečnou a pohodlnou práci; Stroj pracuje pouze při současném stisknutí dvou. Pokud k této délce připočtete výšku obsluhující osoby, není problém ze země zastřihovat ploty dosahující takřka až čtyř metrů.


Oboustranné nože se speciální povrchovou úpravou. Díky nízké hmotnosti je vhodný například i pro tvarování zeleně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky