úterý 6. června 2017

Elektrický vyžínač trávy

Elektrický vyžínač AL-KO GTE 3Classic 4€. Ale aj na malých plochách sú miesta okolo záhonov a stromov alebo pod kríkmi, ktoré sú ťažko prístupné. Zapomeňte na zdlouhavé a nedokonalé sečení trávy. Poloautomatické odvíjení struny.


Vyžínače trávy slouží k dosekávání kolem plotů, u stromů a všude tam, kde se nedostaneme naší sekačkou.

V naší nabídce najdete vyžínače elektrické, dále pak vyžínače motorové, ale i moderní vyžínače akumulátorové. Vyžínač by měl být lehký a jednoduchý na obsluhu. Výkonný elektrický vyžínač určený pre work na väčších záhradách.


Dôkladné kosenie trávy vo všetkých polohách. Predám elektrický vyžínač trávy , Cena: €, Lokalita: Nitra. Vaša veľká voľnosť: tento elektrický vyžínač od AL-KO je špičkový stroj pre náročných majiteľov záhrad.


Vďaka maximálne tichému pohonu zostanú Vaši susedia nerušení – a Vy vyžínate v ktoromkoľvek dennom čase, nezávisle od povinného dodržiavania pokoja. Hračka pripomína skutočné záhradné.

Popis: Nabízím nikdy nepoužitý. Vhodný pre dokosenie trávy v okolí záhonov, plotov menších zle. Výběr Zahrada a volný čas.


Uvedené ceny a dostupnost zboží jsou platné pro Vámi zvolenou prodejnu OBI. Všechny uvedené ceny jsou v českých korunách vč. Výmena pracovného nástroja. Strunový vyžínač 350W představuje vysoce kompaktního a variabilní pomocníka,.


Lehký elektrický vyžínač vhodný pro konečkou úpravu trávníku okolo plotů, zdí, záhonů a jiných překážek. Důležitou roli v této otázce hraje clearance trávníků a trávníků. Vhodný pro dosečení trávy v okolí záhonů, plotů menších špatně dostupných míst a podobně. Není určen k sečení velkých ploch. Flexibilní, robustní a výkonná: strunová sekačka AL-KO GTE 4Comfort nabízí perfektní výsledky sečení v osvědčené AL-KO kvalitě.


Pro každý typ zahrady, ať už je malá, střední, velká nebo s přerostlou trávou, existuje ten správný vyžínač. GARDENA nabízí různé vyžínače, které vyhoví vašim individuálním nárokům. Upravte zahradu bez zápachu výfukových plynů – pořiďte si elektrický vyžínač.


Na hustší a vyšší porost však spíše zvolte benzínové vyžínače.

Vyměňte zastaralou ruční kosu a srp za moderní elektrický vyžínač – ušetřete si práci s nástroji z naší nabídky. Osazen je čtyřtaktním motorem BriggsStratton 8SeriesTM a vybaven nerezovým krytem sekacího prostoru a mulčovacím nožem Gator. Výborný nástroj pro dosečení trávníku okolo záhonů, zdí a jiných hůře přístupných míst.


V našom širokom sortimente STIHL nájdete pre každú úlohu ten správny stroj - od ľahkých vyžínačov na benzínový alebo elektrický pohon, až po veľmi silné krovinorezy na profesionálne použitie v lesnom hospodárstve. Vyberte si stroj podľa Vašich požiadaviek, k tomu zodpovedajúci rezný nástroj - a môže sa začať. Role strunové sekačky spočívá zejména v sečení trávy – pokud plánujete kosit i křoví, doporučujeme vybrat některý z křovinořezů. V našem filtrování máte možnost zúžit výběr na elektrický, benzínový nebo aku vyžínač. Hledáte elektricky travy vyzinac ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo.


Robustnější typy vyžínačů lze také využít na sekání divoké a přerostlé trávy. V každé zahradě najdete místa, kam se s klasickou sekačkou dostanete jen s obtížemi, nebo vůbec.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky