pondělí 5. června 2017

Pažitka semena

Pažitka má vysoký obsah vitamínu C. Vegetační doba do první sklizně je 1dní. Odrůda velmi dobře přezimuje. Je také vhodná k rychlení ve skleníku. Listy jsou poměrně silné, delší, tmavě.


Sklízíme podle potřeby seřezáváním natě. Obecně platí: čím je u pažitky pevnější poupě, tím je kvalitnější. Zapotřebí je záhřevných poloh a kyprých hlinitopísčitých půd bohatých na humus. Tento druh pažitky nemá problém s přezimováním. Ideální pro truhlíkové pěstování.


Prázdninový provoz eshopu levnasemena. Chuť je aromatická, ostřejší. Takto bude zachovaná jej jemná chuť a textúra. Doba zrání je okolo 1dní. Pri prípave pažitky požite ostrý nôž.


Neodporúča sa krájať ju tupým nožom. Rostlina velmi dobře přezimuje. Vyžaduje humózní, záhřevné půdy. Popis: Raná, vysoce výnosná odrůda velmi vhodná k rychlení. Vyniká vysokým obsahem vitaminu C. Prodáváme široký sortiment semen zeleniny, trvalek i letniček.


Také dodáváme semena bylinek a léčivých rostlin. Máme pro vás ty nejpříznivější ceny. Význam jako zdroj snůšky včel má však jen tam, kde se pěstuje hromadně. Nektarium pažitky vyprodukuje za hodin mg nektaru s cukernatostí 45–.


Má středně zelené, středně dlouhé a středně ojíněné l. Osivo vyséváme od března do srpna mělce do hnízd. Můžeme též předpěstovat sadbu z výsevu únor - duben, s výsadbou od dubna do května po rostlinách do hnízda. Semená pažítky - Allium schoenoprasum - pažítka pobrežné je nenáročnou zeleninou, ktorú môžeme mať za oknom v kuchyni. Pestovanie pažítky je veľmi. Potřebuje úrodnou, vzdušnou spíše rašelinovou půdu, pH neutrální, Doporučujeme pro silný vzrůst rostliny před vysazením na zahrádce již vzrostlejších rostlin dat do půdy kravský hnůj.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Když záhon k podzimu ochráníme fólií, sklízet můžeme až do zimy. Pěstování pažitky je celkem snadné, stačí se rozhodnout pro záhon, truhlík, květináč. K životu potřebuje půdu bohatou na humus, dobře propustnou a hlavně vlhkou.


Nedaří se jí na přímém slunci, místo pro pěstování volíme tedy v polostínu. Pri nakupe nad EUR doprava ZADARMO! Nakupujte jednoducho a bezpečne.


Jednoduché , rýchle, efektívne nakupovanie z pohodlia domova.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky