pátek 13. dubna 2018

Houpačka se skluzavkou plánek

Houpa čka se skluzavkou. Sestava nabízí možnost zavěšení až dvou houpaček. Je vyrobena ze smrkového dřeva z hranolů o rozměrech x cm.


Povrch dřevěných částí je hoblovaný a broušený. Možnost výběru barvy skluzavky dle aktuální nabídky dodavatele.

Robustní dřeveřená konstrukce houpačky splňuje přísné mezinárodní standardy TUV Rheinland. Vybudovali jste si na zahradě letní kuchyni, pergolu nebo altán či jiné místo pro zahradní posezení, postavili jste si krb, udírnu nebo gril na pořádání večerních party, barbecue nebo prostě na českou grilovačku. Dětské hřiště Blue Rabbit 1. AA a nahoře trámek na něm pověšená houpačka a ktomu. K sestavě Alenka si můžete.


Velmi oblíbená houpačka se skluzavkou od Jungle Gym. Krátké skluzavka ve výšce 125cm. Netradiční houpačka na vaši zahradu.

Na kruhu se tak mohou houpat i dvě děti najednou. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie. Kombinace houpačky a oblíbené skluzavky. Praktická kombinace pro menší prostory. K podestě ve výšce 100cm je připevněna kvalitní laminátová skluzavka.


Partnerský prodejDoprava zdarmaNáš tip. Ať už máš představy jakékoli, naše důmyslná dětská hřiště od FATMOOSE se řídí tvými touhami a dají se postavit naprosto individuálně! Naše prolézačky a dětská hřiště budou navíc ve tvé zahradě postaveny velmi rychle, protože k nim dodáváme opravdu jednoduché a podrobné návody.


Vše, co by správné hřiště mělo mít! Kiosk je výbornou investicí. Dřevěná sestava se skluzavkou 2m houpačky , žebřík.


Trigano dřevěná houpačka a klouzačka Tutti 230cm Máte zahradu a děti s nevyčerpatelnou energií? Jednoduchá dřevěná konstrukce pro houpačku zaručí dětem hodiny zábavy. Pokud však již máte na Vaši zahradě některou ze sestav - není nic ztraceno ! Využijte některý z nabízené řady doplňkových modulů - ty zajišťují bezp.


V nabídce najdete jednomístné i dvoumístné houpačky a také houpačky se skluzavkou , provazovým žebříkem a jinými doplňky.

Dřevo pochází z domácích smrků nebo z borovic. V zájmu prodloužení životnosti se dřevo ošetřuje tlakovou impregnací, díky čemuž později lépe odolává povětrnostním vlivům, vlhkosti, plísním, hnilobě a různým druhům škůdců. Kolem domu je velká zahrada se stolem na stolní tenis, dětská houpačka se skluzavkou , pískoviště pro děti, ohniště s lavičkou. V zahradním domku je palanda,může posloužit i jako herna pro děti. Nástup ke skluzavce je řešený pomocí stupínků v zadná části sestavy.


Kompletní sestava obsahuje montážní krabici, nakrácené impregnované řezivo (dřevěnou konstrukci houpačky) a skluzavku. Nová zahradní dřevěná houpačka vyrobená z masivních frézovaných smrkových kuláčů o průměru (popř. 1 14) cm.


Kvalitní sestava dětských houpaček se skluzavkou , určená až pro děti (2x jednotlivá houpačka , 1x houpačka pro dvě děti a 1x skluzavka). BAREVNÉ PROVEDENÍ: zelená, oranžová, fialová, tyrkysová.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky