úterý 23. července 2019

Benzínové sekačky

V nabídce máme sekačky benzínové , elektrické i akumulátorové různých typů a velikostí. Vhodný stroj tu tak pořídí majitelé malých zahrádek i rozlehlých plantáží. Benzínové sekačky s pojezdem. Své majitele oslní třeba ergonomickou rukojetí, automatickou úpravu rychlosti pojezdu či velkým množstvím programů pro sečení.


Své místo si na trhu také vydobily benzínové sekačky s pojezdem Honda.

Prodáváme jen to, čemu rozumíme. Kvalitní zpracování, bohatá výbava, variabilita funkcí a skvělý ergonomický design, to jsou. Rotační benzínové sekačky.


Sekačky značky Fieldmann jsou dokonce i lehce nastavitelné na různé výšky sečení. Každá z nich má rukojeť pro snadnou manipulaci a díky jejich malé hmotnosti pro vás už sekání nebude dřina. Sekačky na trávu jsou v dnešní době stále rozšířenějším pomocníkem na českých zahradách.


Trend moderního bydlení nefandí zahradám s výsadbou.

Náročnějším zahrádkářům doporučujeme benzinové sekačky , které při své práci využívají silný motor a pohodlný pojezd. A navíc mimo vynikajícího. V rámci členitějšího terénu však můžete narazit na jejich vyšší hmotnost a zhoršenou obratnost. Jistou nepříjemností mohou být také přespříliš nakloněné plochy, které nesvědčí benzínovému motoru. Výhody, které získáte koupí benzínové sekačky , jsou zejména velký sběrný koš, široký záběr sekání a tím zrychlení práce a také možnost pojezdu.


Vybíráme: benzínové sekačky. Sběrné koše, mulčovače, boční nebo zadní výhoz – nabídneme vám přesně takové řešení, které pro svou zahradu potřebujete. Tyto sekačky můžeme rozdělit do dvou kategorií – na benzínové sekačky s pojezdem a elektrické sekačky bez pojezdu. Značka u nás nemá tak dlouhou tradici ani mohutnou prezentaci, takže je těžké o ní něco zjišťovat, na nás ale během testování zapůsobila jako spolehlivá a kvalitní. Samozřejmostí je masivní šasi, kola uložena v kuličkových ložiscích a centrální nastavení výšky sečení.


Sekačky s pojezdem jsou vhodné pro volné plochy, kde můžeme rovně přejíždět delší úseky, a pojezd nám pomáhá. Benzinové sekačky jsou snadno ovladatelné a sekání se díky pojezdu stane odpočinkem. Motorová pila pro děti,Sekačka na trávu pro děti,Křovinořez pro děti COOL HRAČKY Husqvarna - Duration: 1:11.


Na rozdíl od elektrické sekačky nevyžadují benzínové sekačky neustále připojení k elektřině, a lze s nimi proto pracovat i na nepřístupných místech bez dosahu elektřiny. WOLF-Garten vám nabízí široký sortiment v několika šířkách záběru. Výběr benzínových sekaček na sekání trávy na zahradě.

Modely s pojezdem i bez. Pro malé zahrady i pro rozsáhlé a členité pozemky. Lehké plastové, praktické ocelové nebo odolné hliníkové šasí. Sekačky , sekačka na trávu značky VeGA, WEIBANG, ACTIVE.


Díky výkonným motorům sami bez únavy. Firma AL-KO nabízí vysokou kvalitu - vyvinuto v Německu a vyrobeno v Rakousku. Zahradní motorová sekačka VeGA 424SDX 5ins pojezdem je letošní novinkou značky VeGA. Sekačka vyniká ve střední třídě sekaček svým kvalitním.


Zadejte svou e-mailovou adresu Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla. Není tedy potřeba řešit dopředu, jestli je na konkrétním místě zavedená elektrická síť. Postačí vám dostatečně velký kanystr s touto pohonnou látkou.


Lepší mobilita je jednou z hlavních výho navíc benzínové sekačky nad ostatními druhy vynikají také ve výkonu, takže vám nebude dělat problém ani obtížnější profil zahrady. Ujasněte si, zda budete preferovat zadní nebo boční výhoz, případně zda využijete funkci mulčování.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky