úterý 30. července 2019

Plot sloupky

Sloupky a vzpěry pro pletivové ploty. Vzpěrné sloupky - vzpěry pro správné napnutí pletivového plotu. Hranaté sloupky pozinkované i poplastované.


Nabízíme také veškeré příslušenství potřebné pro montáž (sloupky, vzpěry, napínací dráty, vázací dráty, ostnaté dráty, žiletkové dráty, napínací strojky, plastové prvky pro kompletaci plotových systémů a další příslušenství). Náš sortiment je široký a pod heslem Není plot jako plot.

Plotové sloupky jsou nedílnou součástí každého plotového systému. V naší nabídce najdete sloupky různé výšky pro všechny druhy standardního pletiva. Většinou se váže material plotových sloupků k materiálu plotu. Pokud tedy chcete plot z pogumovaného pletiva, budou z největší pravděpodobností vaše plotové sloupky ze stejného materiálu.


CZ využívá soubory cookies k personalizaci obsahu a reklam, zlepšení funkcí a zvýšení. Ploty, pletivo, branky, plotové sloupky , vzpěry, pohony pro automatické vjezdové brány, automatické vjezdové závory, dopravní sloupy, půjčovna nářadí a. Plaňkový plot je standardně dodáván ve třech barvách, bílá, hnědá, šedá a třech dřevodekorech.

Na přání je možno profily potáhnout renolitovou folií v široké škále dekorů, případně nechat nakomaxitovat ve Vámi požadované barvě. Koupíte si sloupky a desky, sloupky zapustíte a upevníte do země a do jejích drážek, které jsou, z obou stran sloupky pak shora zasouváte betonové desky. Takto si můžete snadno a rychle vybudovat jak vysoký plot kolem svého domu, tak nízký plot, který se dá jednoduše překročit.


Pokud si objednáte nejprve betonové sloupky, tak balení na paletě o hmotnosti tuny za cenu 24- Kč obsahuje celkem kusů sloupků. Rozměry palet jsou 160xcm. Dodáme vše pro stavbu plotu. Nabízíme levné pletivo na plot , betonové ploty či chovatelské pletivo. Vybírejte plot podle svých představ.


Levné pletivo, plotové dílce, branky, brány, sloupky a veškeré příslušenství pro stavbu vašeho nového plotu s kamennou prodejnou a skladem v Brně. NEZAVÁŽÍ SE, POUZE OSOBNÍ ODBĚR ! Betonové sloupky s drážkou pro stavbu betonového bezzákladového oplocení. Délky sloupků jsou uváděny podle délky.


V nabídce nemáme pouze pletiva na plot. Každý plot je tedy jiný díky úžasné variabilitě. Nabízíme také pletiva pro oplocení výběhů, stavbu voliér, klecí, či třeba pro zpevnění pletivového plotu či omítky.


Vyberte si dekor, barvu, výšku i tvar zakončení vašeho nového plotu.

Nebojte se různých designových i barevných kombinací a vytvořte si oplocení přesně podle vašich představ. Připravili jsme pro video návod o tom, jak vykopat díry a zabetonovat sloupky. Můžete se na něj podívat v záložce Video. Jak plot z pletiva postavit? Našim cílem je nabídnout kvalitní a cenově dostupný materiál na montáž oplocení.


V našem sortimentu nejdete vše, počínaje pletivem a plotovými sloupky. Betonový plot vyrobený z kvalitního českého betonu vám bude sloužit dlouhá léta. Poplastované pletivo zelené, oko 50xmm, síla 2. Díky betonu stálého složení dosahují betonové ploty výjimečné pevnosti a odolnosti, nevyžadují žádnou údržbu a vydrží vám sloužit několik desítek let.


Je na Vás z jaké strany si plot necháte udělat. Vždy bude působit velimi pěkně a elegantně. Umíme tento plot montovat do kažého podloží. Poradíme si s podezdívkou.


Hlavní cíl naší práce je spokojenost zákazníka. Podhrabové desky pod plot betonové různých rozměrů jednoduše vložíte do držáku na sloupky , ať už ve variantě pozink nebo zelené. Při montáži budete také potřebovat držáky pro připevnění vzpěr zde.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky