pondělí 22. července 2019

Goji semínka

Nur solange der Vorrat reicht! Angebote für diese Saison! Pokud se rozhodnete začít užívat Goji Berry, musíte mít jasno v dávkování. I sušené plody Goji jsou velmi dobré, chutí připomínají rozinky, třešně, brusinky, šípek.


Rostlina patří do čeledi lilkovitých, kam zařazujeme také brambory, papriku, tabák či jedovaté byliny obsahující tropanové alkaloidy.

Chia semínka BIO a RAW jsou ceněná pro vysoký obsah omega-mastných kyselin, antioxidanů a dalších výživných látek. Goji semínka jsou skvělou kombinací vitamínů a minerálních látek, které opravdu přispívají ke zlepšení zdravotního stavu. Vyzkoušejte je ve své stravě u Vy! Objednat si ho můžete na tomto odkazu. Goji (godži) jsou sušené plody kustovnice čínské (Lycium chinensis), kteé obsahují druhů aminokyselin, včetně všech osmi esenciálních (např. tryptofan či isoleucin) a až stopových prvků (např. zinek, železo, měď, vápník, germanium, selen a fosfor).


Byliny na hubnutí, játra, ledviny, žaludek, odvodnění, vysoký krevní tlak, prostatu, trávení a celý organismus. Zdravá výživa, doplňky a superpotraviny. Ideální teplotou ke klíčení je - stupňů.

Semínka vysejte na substrát a jen lehce je zatlačte. Klíčení probíhá nepravidelně za - týdnů. Tento keř - kustovnice čínská - roste v mnoha oblastech světa, ale nejlépe se mu daří právě v úrodných čínských podhůřích. Goji - kustovnice čínská, superpotravina, adaptogen, elixír dlouhověkosti, antioxidant.


Kustovnice čínská obsahuje nejen vitamíny, ale také aminokyseliny, betakaroten či. Sicher durch den Winter. Stärken das Immunsystem.


Len dokáže léčit různé žaludeční problémy (záněty atp.), zácpu, má antivirové účinky proti chřipce, zvyšuje pružnost šlach a kloubů, působí. Bobule Goji rostou na stromech výšky 2-metry, mezi nejvýznamější exportéry Goji patří Čína ( nejvyšší kvalita plodů jsou zejména z oblasti Ninxia ). Goji, kustovnice čínská – červeno-oranžové bobule, které se dle tradiční čínské medicíny nazývají tzv. Pro svůj výjimečný obsah výživných látek se staly nejpoužívanějším a nejprospěšnějším plodem pro lidské zdraví. Detailní popis produktu. Goji neboli kustovnice čínská je právem považována za klenot čínské tradiční medicíny.


Goji není náročná na pěstování, nevyžaduje žádnou pravidelnou zálivku ani si nepotrpí na speciální stanoviště. Před výsevem doporučujeme semena stratifikovat po dobu dní. Semena vyséváme jemně na substrát, potřebují teplotu - stupňů.

Substrát s pH - 6. Název goji se získal přepisem čínského názvu. V angličtině se píše „gougi“ a v originále „gougizi“. Svojí velikostí jsou nejblíže šípkům nebo sušeným rozinkám. Chuť by se dala přirovnat k brusince.


Považují se za symbol dlouhověkosti a zdraví. Doporučujeme i preventivní užívání plodů goji nebo 1 šťávy. Sušené plody Goji posilují imunitu a detoxikují organismus. Goji je právem nazývána elixírem mládí.


Snižují krevní tlak a zlepšují funkci jater a ledvin. Působí proti bolestem hlavy, zlepšují. V posledních letech se v rámci zdravé výživy dostávají do popředí zájmu semínka čia.


Jedná se o drobná semínka šalvěje hispánské (salvia hispanica). Godži ( goji ) jsou plody dvou druhů kustovnice, kustovnice cizí (Lycium barbarum) a blízce příbuzné kustovnice čínské (L. chinense). Kustovnice jsou opadavé keře s jednoduchými střídavými listy a pravidelnými purpurovými květy, řazené do čeledi lilkovité a pocházející z Asie. Finde Goji Beeren Getrocknet!


Kaufe Goji Bio 1kg im Preisvergleich bei idealo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky