středa 31. července 2019

Goji plody

Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung! Sicher durch den Winter. Schau Dir Angebote von Goji Tee auf eBay an. Kustovnice čínská je keřík, který je vysoký okolo tří metrů. Sušené plody goji jsou bohaté na selen, draslík, zinek, železo a vápník.


Goji je právem nazývána elixírem mládí.

Doporučujeme preventivní užívání plodů goji nebo 1 šťávy. Pokud se rozhodnete začít užívat Goji Berry, musíte mít jasno v dávkování. Byliny na hubnutí, játra, ledviny, žaludek, odvodnění, vysoký krevní tlak, prostatu, trávení a celý organismus.


Zdravá výživa, doplňky a superpotraviny. Goji šťáva - unikátní superpotravina. Vysoká nutriční hodnota = superpotravina Šťáva z plodů goji - kustovnice čínské, je bohatým zdrojem živin s. Majú sýto červenú farbu a sú veľké asi ako sušené hrozienka.


Chuťou pripomínajú niečo medzi brusnicou, jablkom alebo šípkou.

Goji berry alebo po našom goji sú sušené plody kríka kustovnice čínskej (Lycium chinense). Je to stredne veľký ostnatý krík s previsnutými vetvami. Pôvodom pochádza spod pohoria Himalájí a Mongolska, no dnes sa pestuje v mnohých krajinác. Goji, česky také kustovnice čínská (Lycium chinense, godži, goja, červený diamant) se tradičně pěstuje v Číně, pěstitelé z provincie Ningxia patří mezi nejkvalitnější producenty plodů goji.


Je to způsobeno specifickým klimatem porůří Himalájí a dostakem kvalitní úrodné půdy. Preto sa goji nezbiera ručne, ale plody sa s kríkov striasajú na plachty, a potom sa v tieni sušia. Umelé dosušovanie nie je prípustné, tak ako žiadne pridávanie nejakých konzervačných prostriedkov alebo chemikálií! Goji jsou plody asijské rostliny zvané kustovnice čínská.


Stärken das Immunsystem. Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu. Von Generator bis Wäsche. Alles finden, was Sie brauchen. Wir machen die Rückgabe einfach. Hier B2B-Anbieter für Goji!


Díky vysokému obsahu antioxidantů a dalších blahodárných látek platí za rostlinu mládí. Už po staletí se využívají plody, listy i kořen také k léčbě civilizačních onemocnění.

Není divu, že se plody této rostliny označují za „superpotravinu“. Plody goji mohou také reagovat s některými antibiotiky, antifungálními látkami, antivirotiky, protirakovinnými léky, antidepresivy, léky snižujícími hladinu cholesterolu, léky související se srdcem a cévami, hormonálními léky, imunosupresivy a léky proti osteoporóze. Uživatelé těchto léků by neměli užívat goji pouze po konzultaci s vaším ošetřujícím lékařem. Godži ( goji ) jsou plody dvou druhů kustovnice, kustovnice cizí (Lycium barbarum) a blízce příbuzné kustovnice čínské (L. chinense). Goji umyjeme a necháme chvíľu namočené vo vode.


Do tejto zmesi zapracujeme scedené goji. Potom tvarujeme tyčinky pomocou papiera na pečenie a rolky na suši maki. Povrch tyčiniek môžeme posypať ľubovoľnými semiačkami (sezamovými, makovými, konopnými). Snižují krevní tlak a zlepšují funkci jater a ledvin. Působí proti bolestem hlavy, zlepšují.


Tento keř - kustovnice čínská - roste v mnoha oblastech světa, ale nejlépe se mu daří právě v úrodných čínských podhůřích. Není proto náhoda, že goji bývá součástí detoxikačních kůr a plody goji bývají ingrediencí speciálních hubnoucích potravin či doplňků stravy. Kdysi to mohl být jen mýtus, ale v dnešní době je to realita. Tato rostlina je asijského původu.


Samotná kustovnice, ale i její plody jsou nazývány jako produkty věčného mládí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky