pátek 19. července 2019

Annona ostnita

Folge Deiner Leidenschaft bei eBay! Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu. Von Generator bis Wäsche. Alles finden, was Sie brauchen.

Wir machen die Rückgabe einfach. Druh pochází pravděpodobně z karibských Antil, Střední Ameriky a severu Jižní Ameriky. V současnosti se vyskytuje také v Asii, Oceánii a Africe. Siti Mariam Abdul Wahab, Ibrahim Jantan, Md. Areeful Haque, and Laiba Arshad.


Exploring the Leaves of Annona muricata L. Source of Potential Anti-inflammatory and Anticancer Agents. Annona muricata, prášek z listů), želatinová kapsle, rýžová moučka, stearan hořečnatý (nosič) Dávkování: Užívejte kapsli 3x denně v době jídla, zapijte dostatečným množstvím vody.

Graviola - Anona - Annona muricata L. Přirozený zabiják rakovinných buněk – 10. Anona ostnitá je plod stromu graviola, a to je. Je to malý strom, který dosahuje maximálně výšky osmi metrů. Velké plody ve tvaru protáhlé ostnaté koule na něm působí velmi výrazně.


Tyto plody mají bílou, nakysle sladkou dužinu, která se buď přímo jí, nebo se z ní dělají ovocné nápoje, dřeně a podobně. Seit der hohen Kaiserzeit umfasste die annona civica nicht mehr nur Getreide, sondern auch nordafrikanisches Olivenöl sowie Schweinefleisch und Wein aus Italien. Charakterizují jej neopadavé, zelené, podlouhlé, lesklé listy a chutné a výživné plody, známé jako guanabana. Již v předkolumbovské éře byla Anona známa a využívána jako „lék” místními obyvateli. Jednotlivé části stromu mají jiné léčivé vlastnosti, jakoby se „specializovaly” v různých oborech.


An der Spitze der Annona stand der Quästor, der dem Präfekten der Annona von Rom unterstand. Der Quästor überwachte die Verschiffung und Verteilung von Waren. Er kontrollierte deren Qualität und arrangierte Zahlungen an private und staatliche Unternehmen. Latinský název: Annona muricata Účinně pomáhá při: Hlavní zájem o tuto rostlinu budí její silný protirakovinný účinek.


Má široké spektrum antimikrobiální, jak proti bakteriím, tak i plísňovým infekcím a zabírá i proti vnitřním parazitům, snižuje vysoký krevní tlak a používá se při depresích, stresu a nervových poruchách. Láhevník ostnitý (Annona muricata) česky též anona ostnitá, anona měkkoostenná, láhevník měkkoostenný a láhevník ostnitý je ovocný strom z čeledi láhevníkovité. Plod nebo případně i celá rostlina se lidově nazývá quanabana, gunabana, guanabana, velký či ostnitý corossol, ostnitý cachiman, graviola nebo soursop.

Pochází z Jižní Ameriky. Kůra je tmavě hnědá, hladká, u starších rostlin vrásčitá. Větvičky jsou sametově plstnaté. Annona ostnitá, (další názvy: Annona muricata, graviola, guanabana, thajsky thu-rian-khaek) je tropický strom nebo keř. Podle odborníků pochází nejspíš z oblasti Antil (karibská oblast), v současné době je rostlina rozšířena v tropických zemích jižní Ameriky a Asie.


Annona ostnitá neboli Annona muricata je stále zelený stromek, dorůstající ve své domovině až metrů. Rostlina plodí plody, jejichž vůně připomíná aroma medu, narozdíl od ostatních odrůd anony, anona ostnitá má tvrdší plody. Chuť plodů anony ostnité připomínají mix chuti jahod a banánů. Moderními metodami extrakce získaný extrakt z listů Annona muricata Extrakt 6:1.


Balení: kapslí x 3mg čistá hmotnost extraktu 3g, tobolka obsahuje extrakt z listů gravioly, 1 čistý extrakt, neobsahuje plnidla ani konzervační l. V naší nabídce naleznete také další přípravky s graviolou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky