čtvrtek 25. července 2019

Orchidej phalaenopsis pěstování

Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung. Riesenauswahl an Markenqualität. Folge Deiner Leidenschaft bei eBay!


Phalaenopsis roste v přírodě jako epifyt, přesto byl pro snazší pěstování převeden zahradníky do nádob se speciálním substrátem, který. Proč právě Phalaenopsis ? Při minimálním úsilí můžete mít po většinu roku.

Vzdušná vlhkost by se měla pohybovat. Phalaenopsis pěstování v zimním období - U rodu Phalaenopsis se po odkvětu květní stvol nestříhá, dost často se stane, že rozvete znovu z téhož stvolu. To na kořenech Phalaenopsis (pokud to není mokvavá hnědá břečka) je dřevnatění kořenů,. Pěstování Phalaenopsis, pěstování orchidejí. Nejlépe snášejí nižší vzdušnou vlhkost, která doma zpravidla není taková jako ve sklenících.


Orchidea Phalaenopsis - pěstování orchidejí - jak pěstovat orchideu Orchidea Phalaenopsis je zajímavá rostlina známá hlavně nádhernými květy. Phalaenopsis nemůžete postavit do vany a odjet na čtrnáctidenní dovolenou, aniž byste se postarali o podmínky, v kterých přežije. Kvetoucí orchidej u okna je skvost, který si můžete snadno dopřát!


Fantastické tvary a barvy promění všední den v radost.

Pro začátek si ale raději vyberte odolný a relativně nenáročný druh, vhodný pro běžné pokojové podmínky. Stálicí je v tomto směru atraktivní a dlouze kvetoucí Phalaenopsis. Deutschlands größter Preisvergleich mit über 53. Sicher durch den Winter. Schau Dir Angebote von Phalaenopsis Orchidee auf eBay an.


Na ohnutém stonku nese krásné květy v bílé, růžové, oranžové, žluté, purpurové nebo fialové barvě. Dotaz Prosím o sdělení, zda mi můžete poradit kdy odříznout odnož keiki, neboť orchidea je v. Jejich pěstování není složité už jen proto, že máte na výběr z celé škály druhů. Pořídili jste si na Vánoce krásně rozkvetlou orchidej , ale chřadne vám před očima. Orchideje dnes patří mezi velmi oblíbené pokojovky. Nebo vám dokonce začaly padat listy.


Dost možná děláte při jejím pěstování nějakou zásadní chybu. Když to nezměníte, uhyne. Phalaenopsisy patří mezi teplomilné orchideje,proto se jim bude dobře dařit i bytech s ústředním topením. Oproti ostatním je však náročnější na pěstování.


Hnojte speciálním hnojivem, popř. Jedná se o hustě listnatou rostlinu s elegantními, obloukovými květy, leckdy přirovnávanými k nočnímu motýlu v letu. Tyto orchideje bývají k viděn.


Dobrý den, zasílám fotografie s poškozenými listy a prosím o radu, co by to mohlo být a jak se v takovém případě zachovat, nejlépe, jak zachránit orchidej.

Některé druhy orchideje jako například Phalaenopsis a Paphiopedilum mohou z jednoho stonku vykvést opakovaně. Musíme ale počítat, že další květenství už nebudou tak bohatá jako ta první. Pokud se rozhodneme stonek zastříhnout je nejlepší, když si najdeme ke květu nejbližší kolýnko(rozšírený stonek) a zastřihneme orchidej tam. Zaschne-li nám stonek sám je. Alles über Orchideen - Wie rette ich eine Phalaenopsis ohne Wurzeln?


Wurzellose Orchideen retten - Duration: 10:49. Gartenschlau - Gärtnern macht glücklich!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky