pondělí 22. července 2019

Navíjecí zařízení na solární plachtu

U těchto navíjecích zařízení nabízíme zákazníkům hned několik typů stojanů a délky navíjecí teleskopické tyče dle rozměrů bazénu. Navijáky jsou přenosné, pojízdné, nebo na pevné přichycení k podlaze, nebo na stěnu nad bazénkem. Dodávka navijáku na solární plachtu obsahuje teleskopickou hliníkovou tyč, nerezové stojany s klikou a příslušným počten popruhů i úchytek pro uchycení solární plachty k navíjecí hřídeli.


Přenosné navíjecí zařízení na bazénové plachty lze použít na libovolný tvar bazénu. U oválného bazénu lze osadit naviják na střed bazénu a plachtu odvíjet na oba směry zároveň.

Naviják nepotřebuje žádnou stavební a montážní přípravu. Navíjecí zařízení určené k navíjení solární bazénové plachty. Pevné nepohyblivé umístění na okraj bazénu.


Výhodou pevného připojení je snadná manipulace při navíjení a roztažení solární fólie. Tento typ se pomocí hmoždinek napevno instaluje u bazénu. Solární plachta z polyethyleny se dodává ve všech rozměrech bazénů Niagara a California.


Elektrické navíjecí zařízení na solární plachtu se šířkou 7–m.

Součástí všech navijáků jsou nerezové stojany, speciální hliníková teleskopická trubka a potřebná sada příchytek s popruhem pro uchycení solární plachtu na navíjecí hřídel. U navijáků pro pevné přichycení je přiložena navíc sada šroubů a hmoždinek pro ukotvení. Snadno obsluhovatelné navíjecí zařízení pro bazény ze zahradní. Zařízení se umísťuje na kraj bazénu.


Uchycení solární fólie a navíjecí tyče se provádí pomocí pásků a příchytek. Navinutou plachtu na navijáku je možné ponechat i na zimní skladování. U přenosných a pojízdných navijáků je velkou výhodou jejich mobilita. Tyto navijáky lze lehce odstranit od bazénu a uschovat mimo dosah slunečních paprsků.


Součástí každého bazénového navijáku jsou nerezové stojany, navíjecí tyč s otočným kolečkem, kompletní sada potřebného materiálu ke. Plachta leží na vodní hladině, o mezuje odpařování vody a snižuje tepelné ztráty nahromaděné během nejteplejších hodin. This feature is not available right now.


Přenosný naviják na solární plachtu se skládá z hliníkové teleskopické tyče a dvou nerezových stojanů. Rolovací zařízení slouží k pohodlnému navíjení a rozvíjení solární folie z hladiny. Naviják se skládá se ze dvou stojanů a ručního kola, duralové nosné a navíjecí teleskopické tyče a upevňovacích elementů.


Po navinutí plachty lze tyč ze stojanů vyjmout. Když jsem začal používat solární plachtu , taky jsem řešil, kam ji navinout.

Nechtěl jsem žádný stojan, který by zas někde překážel. Rozhodnutí padlo na jednoduchou a lehkou konstrukci, která je přišroubována na přední čelo zastřešení bazénu. Použil jsem aluxovaný hliník. Navijáky solární plachty se používají pro pohodlnější odstranění plachty z bazénu.


Nabízíme tři typy stojanů a tři rozměry teleskopických tyčí těchto navíjecích zařízení. Stojan s připevněnou konstrukcí představuje stacionární řešení, které je kvalitní a snadno ovladatelné. Stojany jsou zkonstruovány tak, aby mohlo být navíjecí zařízení umístěno přímo na zeď u bazénu.


Z vašej krajiny nie je možné zadať novú objednávku (United States). Odběr novinek můžete kdykoliv zrušit. Pokud to chcete udělat, naše kontaktní informace naleznete v právním oznámení.


Jak používat solární plachtu Plachtu jednoduše rozprostřete na hladinu bazénu a nechte ji tam po dobu, kdy bazén nevyužíváte.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky