pondělí 22. července 2019

Výplň plotu

Produkty DAMIWPC jsou kvalitní český výrobek. Výplň plota s nizkym stupňom priehľadnosti: Klasická plne priehľadná kovová výplň plota: Moderné kovové výplne s nižším stupňom priehľadnosti: Potrebujete realizovať výplne plota? Kontaktujte nás ešte dnes – postaráme sa o všetko. Navštívte náš web a nakúpte za bezkonkurenčné ceny. Ako plotová výplň sa dajú použiť prakticky všetky terasové a fasádne dosky Timbermax.


Tieto dosky nie sú samonosné, musia byť upevnené na podpornú konštrukciu. Aby bola zabezpečená dlhoročná trvanlivosť plotu a brány ako celku, odporúčame ako podpornú konštrukciu použiť nehrdzavejúcu oceľ, elxovaný hliník, prípadne oceľ s kvalitnou povrchovou úpravou práškovaním. Bránky a brány MODEST v rôznych výškach a farebných prevedeniach u nás skladom. Tahokov výplň (TV) plotového pole nebo vjezdové brány rozdělujeme na skupiny.


Dekorativní tahokov, 2) Kosočtvercový tahokov, 3) Čtvercový tahokov, podle tvaru oka, síly desky, propustnosti apod. S výběrem výplně Vám rádi a ochotně poradíme. V naší provozovně naleznete také vzorky všech typů tahokovu s možností jejich zapůjčení.


Vyrábíme plotová pole na míru z plastových plotovek. Nabízíme k prodeji plastové plotovky. Používáme bezúdržbové materiály s vysokou životností.


Sušené a hoblované dřevo na váš plot. Zjistíte, že naše ceny jsou nejlepší. Ploty a oplocení pro dům, zahradu nebo vaši firmu. Společnost České ploty, s. Kompletní sortiment plotového. Při poptávce, zájmu o plot z tahokovu nebo informaci o ceně, uvádějte prosím vybraný motiv plotu TM až TM a vybraný typ tahokovu TV až TV 20.


Pokud jste si z naší nabídky nevybrali, neváhejte se na nás obrátit, pokusíme se splnit vaše přání individuálně. Výplně bran jsou právě pro ty z vás, kteří již máte hotové pozinkované rámy a chcete do nich (na ně) dát takovou výplň o kterou již se nebudete muset nikdy starat. Proto jsme pro vás připravili možnost uchycení našich hliníkových výplní do těchto rámů.


KALKULÁTOR PLOTU BRÁNY A BRANKY. Rámy pro vlastní výplň. Branka Samonosná brána Brána Brána na kolejnici Řadit dle: Nejlevnější Nejdražší Nejprodávanější Abecedně. Výměna plotu z pletiva za dřevěné výplně. Sloupky a podhrabové desky jsou v pořádku (sloupky bude nutné přetřít) není třeba je měnit.


Chceme vyměnit současnou dřevěnou výplň plotu (viz přiložené obrázky) za výplň z tahokovu s menšími oky (něco jako na přiložených obrázcích). Výstavba plotu , oplocení a plotové výplně. Konstrukce plotu se skládá ze základové části zapuštěné do země a nadzemní části. K betonovému plotu se dokonale hodí dřevěná výplň.


Inspirujte se v naší galerii. Jako výplň plotu doporučujeme betonové desky s širokým výběrem reliéfu a barev nebo dřevěnou výplň. Zadejte prosím potřebnou délku plotu. Výběr plotu zásadně ovlivňuje i účel oplocovaného pozemku.


Určitě bude jinak vypadat oplocení okolo skladiště a jinak okolo zahrady v moderní zástavbě, jinak zase v zástavbě staré a jinak v zahrádkářské kolonii. Dvojfarebná výplň Kombináciu farieb si môžete vybrať z celej farebnej škály, ktorú ponúkame. Lamely sú voliteľné z rozmerov 6 8 1a 1mm.


Medzery prispôsobíme vašim požiadavkám tak, ako pri všetkých našich výrobkoch.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky