úterý 30. července 2019

Dřevěný obklad domu

Dřevěný obklad se často využívá jako dřevěný obklad fasády domu. Sibiřský modřín je ideální pro dřevěný obklad fasády. Jednou z jeho výhod je velká odolnost vůči vlhkosti a extrémním teplotám.


Objednejte online, dopravu zajistíme nebo si sami vyzvedněte na prodejnách. Montáž dřevěné fasády je pro truhláře, tesaře nebo i zručného kutila vcelku.

Máme bohaté zkušenosti s veškerými tesařskými i souvisejícími pracemi. Nejenže domu dodávají přírodní a stylový vzhled a skvěle vypadají. Plní i významnou funkci při regulaci teploty a vlhkosti domu.


Dřevěné obložení stěn výrazně dotváří interiér i vzhled domu. Není to celý obklad domu , jen na částech. Architekt si tvrdě prosazoval ten. Cenu jsou uvedeny bez DPH.

Jedná se o orientační ceny. Přesná cena Vaší zakázky Vám bude zaslána v rámci cenové kalkulace. Fasádní obklady se montují na nejčastěji dřevěný rošt a vytvářejí tak zavěšenou fasádu. To je velkou výhodou zejména pro starší stavby, neboť mezerou mezi fasádou a zdivem proudí vzduch, který odvádí vlhkost a umožňuje domu dýchat. Skladom máme všetky obklady ako napríklad bridlicový obklad , mramorový obklad domu , ale aj travertínový, gneis či kremenec.


Podbytí stropu palubkamy mezy trámy-Habartice. Obložení místnosti palubkamy-olištování-Kundratice. Stropní trámy-podbyté palubkamy-Raspenava. Povrchová úprava polyuretanovým lakem. Montáže provádíme v Opavě, Ostravě a okolí.


Obklad schodiště dřevem. Dřevěné fasádní palubky se široce využívají pro vnější i vnitřní obklad rodinných domů, saun, altánů atd. Oblíbenost palubek se vysvětluje jejich nepochybnou předností před mnohými jinými obkladovými materiály – jsou ekologicky čisté. Palubka je dřevěný , přírodní materiál přirozeně regulující vlhkost v místnostech. Detail produktů: Šířka palubky.


Skús pozrieť album od abobo, ten tam má rôzne úchyty v polystyréne riešené, možno ti niečo bude vyhovovať.

Pozrite si ďalšie nápady na tému Bytové dekorácie, Tehly a Schody. Oproti Grenadě je je NEPAL méně prostorově výrazné a působí decentnějším dojmem. Venkovní obklady jsou určeny na obklad fasá soklů, teras nebo plotů. Jsou vhodné do extrémních podmínek, kde od obkladu očekáváme vysokou odolnost - mrazuvzdornost, voděodolnost a žáruvzdornost.


Mezi venkovní obklady řadíme betonové. Ponúkame Vám drevený obklad , resp. Tatranský profil so vzorom perodrážky. Profil dodávame s kvalitne vysušeného a povrchovo upraveného dreva. Je prakticky na Vás zda se rozhodnete pro vertikální provedení nebo horizontálně.


Stejně musíte rozhodnout zda obložit celý dům nebo jen určitou část. Velu jsme předávali kompletně hotovou, uklizenou včetně umytých oken. Dům jsme dokončili ve stupni All inclusive , což znamená, že jsme majitelům předali klíče od plně funkčního domu. Mobzahalené do moderního hávu je vhodné pro denní užívání nebo víkendovou relaxaci. Středobodem domu je obývací.


Predávame kvalitné drevené obklady už od € za m² Najlepšie ceny a široký výber Bezplatný rozvoz nad m² Drevený obklad vyrobený na. Provedení tohoto domu zajišťuje našim zákazníkům pocit prostorného bydlení. Oproti ostatním provedením obsahuje navíc místnost, která může sloužit. V kombinaci s vhodným zábradlím a barvou dřeva můžeme společně vytvořit ideální schodiště do staršího rustikálního domu i moderní novostavby.


Nevíte, jaký dřevěný obklad na stěnu si vybrat? Navštivte naší vzorkovnu , kde Vám ukážeme všechny obklady. Vždy Vám rádi pomůžeme i poradíme, jsme tu pro Vás. Pro obklad fasád a tedy i soklů domu se nejčastěji používá smrk, borovice a modřín.


Vybírat můžeme i mezi exotickými dřevinami, za jejichž zajímavý vzle tvrdost i výrazně vyšší odolnost proti vlhku je však nutné zaplatit více peněz než v případě domácích dřevin.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky