čtvrtek 25. července 2019

Lehátko plastové

Vyberte si lehátko se stříškou, houpací nebo rozkládací. Nejprodávanější jsou dřevěné, plastové , ratanové a kovové. Horké léto vás nezaskočí, pokud se na něj připravíte se vší parádou. Zamilujte si sluneční paprsky při opalování na polohovacím lehátku z. Výplň polyetylén, poťah umelá bavlna. Momentálne je k dispozícii len v žltej farbe.


Opěra pro záda lze nastavit. Je vyrobeno z hliníku a kvalitní textilie (4×mm). Lehátko je možné naklopit do 6-ti různých poloh , vč. Pohodlné skladacie plážové lehátko Happy Green. Data o používání webu sdílíme s našimi partnery pro cílení reklamy a analýzu návštěvnosti.


Polohovatelné plastové zahradní lehátko. Jednak je nadčasovou a zároveň nesmrtelnou záležitostí, hned tak určitě nevyjde z módy. Silnou stránkou je velice snadná údržba, kdy stačí umýt mýdlovou vodou či saponátem. Pro dokonalý relax nejen k bazénu potřebujete zahradní lehátko.


Rychle, pohodlně a na jednom místě. LEHÁTKO ATLANTIC je elegantný a pohodlné plážové lehátko v prevedení imitácie ratanu. Pre lepší komfort je lehátko vybavené polohovacím operadlom.


Vyniká svou odolností a snadnou údržbou. Univerzální lehátko, kterému nevadí slunce ani déšť Pokud potřebujete zahradní lehátko, které je odolné, lehké, příjemně se na něm leží a zároveň nevyžaduje téměř žádnou údržbu, je plastové lehátko jednoduše tím nejlepším co můžete sehnat. V ponuke máme lehátka z rôznych materiálov, pričom niektoré obsahujú aj tienidlá na oblasť hlavy.


Výber vhodnej farby je už len na vás. Okružné plavby, pláže, pobrežia, bazény po celom svete: Ležadlá Nardi sú tu, aby ste si tieto nádherné chvíle navždy zapamätali. Bydlení Inspirace Fotogalerie zahradní lehátka zahradní lehátko lehátko na zahradu zahradní nábytek lehátko na terasu venkovní lehátka skládací lehátka plážové lehátko zahradní lehátka ratan zahradní lehátka set zahradní lehátka slevy zahradní lehátka výprodej zahradní lehátka kovová zahradní lehátka plastová zahradní lehátka-hliníková zahradní lehátka. Zahradní nábytek plastový. Detail produktu Do obchodu -. Horúce leto vás nezaskočí, ak sa naň pripravíte so všetkou parádou.


V našem sortimentu pro vás máme připravena lehátka plastová, ratanová, ale třeba i dřevěná. Záleží jen na vašem vkusu. Pro snadnou manipulaci je vybaveno v zadní části pojízdnými. Tmavé lehátko z lisovaného plastu s možnosťou polohovacieho operadla na chrbát. Ležadlo je dizajnovo výnimočné a urobí z. Pořiďte si zahradní lehátko pro či osoby na FAVI.


Vyhledávání podle parametrů. Hodnocení produktu: 1 1 (Perfektní) recenze. Opalování, odpočinek a relax na lehátku JAIPUR zpříjemní teplé letní dny.


Plastové , polohovací zahradní lehátko. Nízká hmotnost a snadná manipulace. Vybíráme balkónový nábytek.


Balkónové posezení je formou odpočinku, kterou vyhledává stále více majitelů bytů. A není se vůbec čemu divit. Je vhodné k bazénům, na zahradu či terasu i na veřejná. Hodnotenie produktu: (Priemerný) recenzia. Nebo si pořiďte vlastní plážové lehátko v akci a vyrazte za letním koupáním do přírody či k moři.


A nezapomeňte na slunečník! Záhradné lehátko – s nastaviteľným operadlom, imitácia ratanu, rozmery 74×197×94cm, nosnosť 110kg, hmotnosť 13.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky