úterý 30. července 2019

Pec na pizzu elektrická

Můžete si rychle rozpéct pizzu , osmažit vajíčka nebo klobásu. Pokud pec přivřete, vznikne menší prostor, který se nahřeje až 4x rychleji než obyčejná vestavná trouba, horní. Nepoužívajte túto rúru na pizzu na horľavých povrchoch, ako je suchá tráva, drevná štiepka, listy alebo ozdobná kôra. Uistite sa, že rúra je umiestnená aspoň metre od horľavých predmetov. Chtě nechtě, Italové prostě vědí, jak nejlépe pizzu připravit, a proto většina skvělých nápadů pochází právě z tohoto Apeninského poloostrova.


Multifunkční domácí pec na pizzu a elektrická pánev v jednom.

Ideální na rozpékání pizzy a přípravu omelet, palačinek, quiche, tortill nebo typických. Nezerové prevedenie, vnútri plnošamotové prevedenie (výhodou je úspora energie), x teplomer komory, x vnútorné osvetlenie, vrchné a spodné výhrevné teleso, samostatné elektronické ovládanie výhrevných telies, 4x digitálny termostat. Kliknutím na odkaz Odeslat berete na vědomí, že společnost HORNBACH BAUMARKT CS spol. Jednokomorová pec s výklopnými dvířky.


Pec na pizzu PZ 4S - elektrická. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Personalizaci a cílenou reklamu si můžete vypnout v nastavení prohlížeče.

Pizza pece elektrické , gastrocentrum-písek. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Zvládne navíc upéct i klasické. Vysoce kvalitní italský pizza pec s letou výrobní tradicí! Nezerové provedení, uvnitř plnošamotové provedení (výhodou je úspora energie), x teploměr komory, x vnitřní osvětlení, vrchní a spodní topné těleso, samostatné elektronické ovládání topných těles, 4x digitální termostat.


Plášť je z oceli laminované za studena s úpravou proti rezavění a pláty jsou hliníkové. Vyberte si přísady, vložte pizzu do pece a za pár minut je jídlo hotové. Přední dveře jsou vyrobeny z nerezové oceli.


Profesionální elektrická pec vhodná i pro domácí použití, která dosahuje teploty až 450°C. Vnitřní spodní šamotová deska zaručuje rovnoměrné rozložení tepla po. Pokud nemáte času nazbyt a přesto si chcete dopřát lahodný a teplý pokrm, je naše multifunkční domácí pec na pizzu, použitelná také jako elektrická pánev, to pravé pro Vás. Je totiž ideální na rozpékání pizzy a přípravu omelet, palačinek, quiche, tortill nebo typických amerických cookies atd. Tato pizza pec umožňuje nejen upéct pizzu, ale také naan chléb, muffiny, koláče a jiné podobné ,,lahůdky“.


Klasická pizza pec pro každého. Jedinečná pizza nebo chleba z naší pizza pece. Samostatné elektronické ovládání horních a spodních topnic digitálními termostaty.


Tělo pece je z lakované oceli.

Vyklápěcí dvířka jsou osazena dvojitým, žáruvzdorným sklem. Středobodem každé pizzerie je tedy pec na pizzu a způsob, jakým s ní kuchař umí čarovat, potom dá Vašemu podniku dobré jméno a prosperitu, nebo zánik a zatracení. Detailní popis produktu.


Funkcie: automatická regulácia teploty termostat stupňov nastavenia. Každý by chtěl doma mít čerstvou křupavou pizzu jako z pizzerie. Dobrá a kvalitní pizza pec je základním vybavením pizzerie.


Elektrická panvica na pizzu - priemer cm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky