středa 24. července 2019

Traktůrek na sekání trávy

Z ušetřených finančních prostředků jsme si pořídili traktůrek na sekání trávy. Na cvičné louce už tak nemusíme kroužit s malými motorovými sekačkami. Jsou k dispozici tři pracovní režimy: sekání a sběr trávy a spadaného listí, sekání trávy se zadním výhozem a nakonec režim mulčování. Díky celé řadě technických řešení, ale hlavně díky originální konstrukci žací komory a sekacích nožů s podpůrnými ventilátory , patří traktory Honda na špičku v kvalitě sekání a sběru trávy. Zahrada - traktůrek na sečení trávy Pokud vlastníte větší pozemek, pak jistě oceníte zahradní traktory.


Větší plochu sekat sekačkou je opravdu dřina, jen co byste museli nachodit kilometrů. Na normalni sekani po rovince ti staci i slabsi model. Hlavne kup nejakou znacku, protoze ty neznackove lacine sunty jsou naprosto nepouzitelne, stiha je jedna porucha za druhou a neda se to ani opravit, protoze je to dano spatnou konstrukci a osizenym materialem.


Výletový otvor má vliv nejen na kvalitu sbírání posečené trávy , ale především na kvalitu naplnění sběrného koše. S efektivně naplňovaným košem není třeba tak často zajíždět na sběrné místo. Když máte rozlehlý pozemek, nechcete každou chvíli jezdit s plným košem trávy na kompost. Proto by měl mít nejméně 2litrů. Pro velké pozemky a výkonné stroje požadujte alespoň 300litrový objem.


Vážení inzerenti o vaše názory velmi stojíme. Komentáře a jakékoliv dotazy k inzerátu, nebo vaše zkušenosti s touto položkou. Zahradní traktory nev yužijete jen na sekání trávy , ale i na odklízení sněhu nebo mulčování.


Na traktory lze připevnit různé nástavce - radlice, nože nebo sběrací koše. Prodám zahradni traktůrek Motor Briggs stration 15. Velmi spolehlivý motor chytá na cvrknuti. Sázet brambory, uklízet sníh ani tahat vozíček ala Béda Trávníček s tím neplánuju (sníh už stejně nebude nikdy padat ). Takže by to měl být klasický zahradní traktůrek na sekání trávy se zadním výhozem do koše.


Nižší cena obvykle bývá bez sběru posekané trávy. Na závěr ještě poznámka: Pokud je pro vás pořízení sekačky příliš drahé, můžete si zahradní techniku i půjčit. Velká plastová sekačka na trávu se sběrným košem vyrobená z kvalitních plastů v Itálii.


V koši jsou malé zelené balonky simulující pohyb létající trávy při sekání. Prodám traktůrek domácí výroby podvozek gaz motor převodovka Peugeot 1. MURRAY, servisovaný, v dobrém stavu, cca let, koupě v Hornbachu za cca 50. Kč, ve velmi dobrém stavu, za 10.


Jednoduchý stroj, který splní základní účel, ke kterému byl zakoupen - sekání trávy na středně velkých plochách. Po několika sečeních spokojenost. Bohužel neroste tráva a traktůrek nebylo možno vyzkoušet na vyšší a husté trávě. Tlačítko na sekání při jízdě dozadu je umístěno nepra.


Při sekání trávy zahořel ve středu 17. Služby Karlova Studánka. Profesionální hasiči z Rýmařova při příjezdu zjistili, že plameny uhasil sám pracovník sněhovým a vodním hasicím přístrojem z lázeňského domu Libuše.


Odjímatelný koš, pohyblivé části. Na druhou stranu neuvažuji profi traktor za statisíce, ale nějaký střed do cca 100t. Je mi jasné, že za tuto mnou akceptovatelnou cenu nemohu sehnat stroj který by 1 splnil moje požadavky a tedy že se může stát, že moc přerostlou trávu traktor nepobere, tedy že budu muset sekat častěji. To je ale život, když je rozpočet omezený.


Předpokládám, že rozhodující bude výkon motoru a velikost vyhazujícího otvoru do koše, aby nedocházelo k ucpávání otvoru trávou. Pokud traktor na sekání trávy doposud nemáte a trápíte se s kosou či ruční sekačkou, je na čase to změnit. Níže přinášíme pár ra jak postupovat při výběru zahradního traktoru.


Převrátil se s ním traktůrek. Na členitější zahrady ideální, jen je potřeba najít správnou stopu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky