pondělí 29. července 2019

Rušička na myši

Plašiče kun, plašiče myší, plašiče krys, plašiče potkanů, plašiče ptáků, plašiče krtků, plašiče koček, plašiče hlodavců. Rušičky na myši, rušičky na krysy, rušičky na potkany, rušičky na kuny, rušičky na hlodavce, rušičky na kočky. Jenom myši slyší, tiché plašiče myší , myši se jich bojí, pryč se odstěhují. Na půdu jsme koupili už před lety, Elektrickou rušičku - cena asi 45- Kč.


Má to asi stupňů kvílení. V noci na ulici je slyšet, vysoký tón.

Nechápu, jak ta rušička někomu mohla pomoct. Jediné co zabírá je krabička od čaje a uvnitř pastička na provázku s vlašským oříškem. Pastiček je asi kusů. Současně nemá tato plašička na kuny a hlodavce žádný negativní vliv na domácí, nebo hospodářská zvířata jako jsou např. Výjimka: V prostoru chráněném plašičem (odpuzovačem) Deramax-Profi není vhodné chovat křečky, morčata, laboratorní myši a potkany.


Elektronické plašiče kun a myší (odpuzovače) Deramax generují ultrazvukový signál, kterým chrání vnitřní, nebo venkovní prostory před škůdci jako jsou kuny, myši , potkani, krysy, plši, rejsci apod. Ultrazvukové odpuzovače plašiče kun - sklopce na kuny - pachové ohradníky na kuny. Dodáváme unikátní pulzní ultrazvukové odpuzovače - plašiče kun , lasiček a hlodavců pro automobily, hospodářské objekty, půdy i pro venkovní použití.


Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu.

Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Personalizaci a cílenou reklamu si můžete vypnout v nastavení prohlížeče. Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on. Zkušenost - rušička na myši Od: natyd 09. Zdravím, máte někdo zkušenost s rušičkou na myši (nebo jak se to správně jmenuje). Zdravim mate zkusenosti s rusickou na mysi.


Lacná, no často účinná alternatíva, ktorá zaberá pokiaľ máte aj dávku trpezlivosti. Stačí lep rozotrieť na kus papiera alebo kartónu spolu s účinnou návnadou ako sú napríklad orechy, slanina, čokoláda alebo kúsok pečiva. Přístroj mění vlnovou délku kmitočtů, aby si na ně myši a hlodavci nezvykli. Ultrazvukový odpuzovač - plašič myší kun a hlodavců je vhodný do obytných prostor jako jsou ložnice a dětské pokojíčky. Ultrazvuk se šíří podobně jako světlo tedy přímočaře a má svá specifika užití a je velmi vhodný do obytných místností, jelikož neruší člověka.


Lepidlo na myši je pomerne účinné a my sme ich mali na chate nasťahované a mali sme vo fľaši so širším hrdlom pripravenú vodu na umývanie a niekto tú fľašu nezatvoril. Myšky boli zvedavé čo v tej fľaši je a pekne do nej vliezli a už nevyliezli. Vždy keď sme dávali novú lepidlovú návnadu,me dali aj novú fľašu s vodou ktorú sme niečim navoňali. Stačilo do nej vložiť kúštik slaninky.


Na místa, kam kuna obvykle vstupuje, se nasměruje silné halogenové svítidlo s čidlem, které reaguje na pohyb.

Nočního návštěvníka pak náhle osvítí a vyleká tak, že okamžitě uteče. Balerínky jsou velmi stylové a jsou vhodné jako doplněk k sukni, k šatům nebo tříčtvrtečním kalhotám. Provoz na baterie typu C - na baterie vydrží až dní. Provoz indikuje červená dioda na straně přístroje.


Přístroj lze bezpečně používat v blízkosti lidí, nenarozených dětí a domácích mazlíčků (mimo hlodavců) jako jsou psi, kočky, ptáci a plazi. Odporúčame hlavne na myši a potkany ! Zariadenie spoľahlivo odskúšané aj na kuny na. Ahoj, po přečtení jednoho dnešního deníčku jsem se rozhodla zasáhnout proti myším.


Bydlíme v podkroví a máme ještě kousek volnýho prostoru mezi stropem a střechou. Použijte na krtka ekologickou metodu - elektronický akustický odpuzovač krtků, nebo trubkovou živolovnou past! Snem mnoha zahrádkářů a zemědělců je mít rozkvetlou a upravenou zahradu nebo srovnané záhonky se zeleninou. Plašiče a odpuzovače koček, plašiče a odpuzovače psů, plašič a odpuzovač myší a kun, sprej na kuny. Nechte už ty myši na pokoji, taky chtěj žít, málokdo pozná myšku od myšice, rejska nebo plcha ale metod na hubení má každej jak pes blech, A nad zmasenou rybou se devadesát procent zdejších hroutí.


Myš do této pastičky vleze a nedostane se ven, živou můžete vypustit mimo domov v přírodě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky