středa 28. října 2015

Compass bazeny

Schau Dir Angebote von Bazeny auf eBay an. Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu. Von Generator bis Wäsche. Alles finden, was Sie brauchen.

Wir machen die Rückgabe einfach. Nami ponúkané keramické bazény Compass sú dostupné v dĺžke od 5m až do 1m, Šírka bazénov Compass je od m až do m. Uvedené rozmery bazénov udávajú celkovú veľkosť bazénov Compass a teda vrátane hrán. Vnútorná veľkosť keramických bazénov Compass je teda o niečo menšia. Choose your Compass ceramic pool from models, which suits, thanks to its design, both to the modern residence and classical house. They are suitable for the garden, for the terrace next to the house or indoors as an indoor pool.


COMPASS POOLS Tajomstvo úspechu a trvácnosti keramických bazénov je v ich patentovanom karbon keramickom dizajne. Máme viac ako rokov skúseností vo výrobe keramických bazénov, ktoré sme vylepšili pridaním karbonu do ich štruktúry.

Compass Carbon Ceramic Pools sú stabilnejšie a odolnejšie. The secret to the success and durability of a Compass ceramic pools is its patented carbon ceramic design. We have over years of experience in producing ceramic swimming pools and are the inventors of the Carbon Ceramic Pools. Doživljenjska garancija.


Bazen Compass FUN s streho Elegance in leseno. Roletový kryt Rollo Cover je integrované lamelové zakrytí, které efektivně zahřívá vodu v bazénu a zároveň zajišťuje jeho bezpečnost. Samostatnou kapitolou v projekte karbón keramického bazéna je systém prekrytia hladiny bazéna.


Svojimi vlastnosťami uspokoja aj tých najnáročnejších zákazníkov. Keramické bazény značky Compass Pools Europe sú najkvalitnejšími bazénmi na trhu. Gravur persönlich werden. Obedňajšia prestávka: 11. Představení jednotlivých modelů keramických bazénů COMPASS POOLS.


Tyto bazény jsou opatřené patentovanou technologií zajišťující exkluzivní 3D vzhled s vylep. Svetovo najpredávanejšie kompozitné bazény. Vysoká pevnosť bazéna, výborne tepelnoizolačné. Kvalitné keramické bazény s ročnou zárukou.


Jedinečné farby povrchov.

Technologie Compass ceramic pools Barevné provedení Barva Nova. Skupina barev Nova představuje jeden z nejvyspělejších systémů gelových nátěrů na světě. Spojenie doživotnej záruky a efektného prevedenia s množstvom modelov ich radí medzi naše najžiadanejšie bazény. Vysoká úroveň prevedenia s možnosťou zabudovania samočistiaceho systému Vantage, umožňuje vytvorenie úžasného bazéna, ktorý Vás nebude zaťažovať.


Hlavnou výhodou pre keramický bazén Compass je jeho neuveriteľne dlhá životnosť, druhá najdlhšia po bazénoch z chirurgickej ocele. Jeho životnosť je viac ako desaťročí. Patríme medzi najväčších predajcov rodinných bazénov na Slovensku.


Ponúkame nadzemné bazény, luxusné zapustené, nafukovacie bazény, príslušenstvo, atď.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky