pondělí 26. října 2015

Travní traktory bazar

Deutschlands größter Preisvergleich - mehrfacher Testsieger mit TÜV-Zertifikat! Sicher durch den Winter. Jetzt neu oder gebraucht kaufen. Vyberte si co potřebujete z 2aktuálních inzerátů ZAHRADNÍ TRAKTOR. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším.


Sroj je v krásném originálním stavu a plně funkční.

HP, 2l, Mulčovací hlava, Praktický zahradní traktor s žacím ústrojím se dvěma noži a 240litrovým sběrným košem. Umožňuje mulčování, měnit výšku střihu trávy, ale i sekání při couvání a za horšího světla. Ne vždy budete potřebovat novou zahradní techniku. Pokud nevyužijete možnost vzít si některý z našich výrobků zahradní techniky na splátky nebo nechcete nový, můžete se podívat do našeho bazaru zahradní techniky a vybrat si zboží, které se vám líbí.


Všechny se vyznačují velkým výkonem a objemem koše. Traktory Starjet jsou velmi dobře ovladatelné a obratné. Výborně se hodí i na dosekávky kolem obrostů, takže se ušetří práce strun a křovinořezů.


Vzhledem k jejich velkému záběru je můžeme doporučit rovněž na údržbu větších ploch. Prodám travní traktor Castle garden,motor Briggs Stratton HP (před 4roky generálka motoru) se záběrem 122cm,hydrostatická převodovka, plně funkční.

Folge Deiner Leidenschaft bei eBay! Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu. Von Generator bis Wäsche. Alles finden, was Sie brauchen.


Wir machen die Rückgabe einfach. Perfektní stav bez investic. Nové vstřikovací čerpadlo, nový chladič, nová baterie, nové provozní náplně.


Mnoho náhradních dílů - vložky s písty, náhradní vstřikovací čerpadlo, nové řízení. K traktoru je jednoosý vzduchem bržděný přívěs. Značný důraz byl kladen hlavně na omezení zachycování trávy uvnitř tunelu výhozu a zabránění postupného ucpávání tunelu výhozu do sběrného travního boxu. Prodejce zemědělské techniky značek Zetor, John Deere, Pöttinger apod. Eshop nabízí skladem tisíce náhradních dílů a potřeb pro zemědělství.


Jsme profesionální a především ryze český e-shop, který je svým zaměřením na širokou zemědělskou veřejnost největší ve své kategorii. Právě prohlížíte obsah inzertní rubriky traktory bazar , pro změnu rubriky klikněte na menu vlevo, výpis inzerátů přejde z rubriky traktory bazar na Vámi zvolené téma inzerce. Travní a zahradní traktory – GARDEN Technik Hranice Sekačky, travní traktory, pily, kamna, štípačky. Prodáváme veškerou zahradní techniku, kterou budete potřebovat pro péči o svůj pozemek.


Koupíte u nás zahradní traktor i nejrůznější pily a sekačky.

Vedeme travní traktory, štípačky, mulčovače a vertikutátory i bazénovou chemii. Veškeré nabízené zboží prodáváme ozkoušené a seřízené. Sortiment doplňuje bazar techniky, kde uvádíme aktuální výběr použité zahradní a zemědělské techniky. V případě zájmu nás můžete navštívit v naší prodejně , kde také zajišťujeme kvalitní záruční i pozáruční servis techniky. Dvouválec velký koš 3ltr.


Pěkný o tis levněji než na jaře. Podívejte se prosím na naši celou inzerci traktorů. Najväčší výber traktorov a malotraktorov na Bazar.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky