pátek 23. října 2015

Houpací hnízdo

Piccolino Závěsná houpačka HNÍZDO 85cm. Masivní závěsný houpací kruh ve tvaru hnízda , na kterém se děti nejen pohopou, ale mohou si i odpočinout vleže. Modro červené provedení. Je určena pro dvě i více dětí.


Na první pohled zaujmou netradičním designem, který se postará o to, že se vaše děti nebudou nudit ani chviličku.

Závěsné houpací hnízdo , vyrobené z voděodolného textilního materiálu, na kterém se děti nejen pohopou, ale mohou si i odpočinout vleže. Hnizdo houpaci najdete a porovnáte na Srovnanicen. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Délka lana ve visu je m. Doporučujeme umístit houpačku nad rovný povrch a nechat kolem ní dvoumetrovou volnou zónu. Injusa dětská houpačka JUNIOR SWING.

Zahradní houpací křeslo Aljaška 4. Kokon je křeslo, které milují děti i dospělí. Houpací hnízdo Grandoh oranžové. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit.


Kupte si houpací lavici. Pro děti houpačka, pro velké lavička. Konstrukce hnízda sestává z ocelového rámu obloženého měkkou pěnou, černého propleteného lana a vodě-odolné tkaniny. Kč Závěsné čapí hnízdo je výškově nastavitelná houpačka, kterou lze přizpůsobit k výšce dítěte.


Sedadlo houpačky je vyrobeno z. Pozinkovaný rám je chráněn pěnovým polstrováním tak, aby bylo Vaše dítě v bezpečí a zároveň mělo pohodlí při houpání. Naše hvězda houpaček, Ptačí hnízdo HUCK, je přesně to pravé pro nerozlučné přátele. Variabilní v rozměrech a barvě přichází se zvlášť silným polstrováním a nabízí, bezpečně jako hnízdo , velkou zábavu při houpání.


Naše skupinová hrací zařízení podporují společnou zábavu: Na to se zaměřují skupinové houpačky, na kterých se děti mohou společně. Lucernové houpací hnízdo je alternativní varianta šplhacího hnízda. Plní funkci originální houpačky.


Zavěste ji na strom nebo ke stropu a nastupte na tuto legendární hračku.

Díky použitému materiálu se snadno udržuje a má dlouhou životnost. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo.


Síť je laděna do výrazných a pestrých barev - zelená, žlutá, modrá, růžová, oranžová, bílá. Hodnotenie produktu:. Kvalitní, stabilní a odolné hnízdo pro relaxaci, terapii i dětské hry. Nejprodávanější houpačka v naší nabídce. Tato houpačka se nejvíce.


PP sváry dávají hnízdu pěkný vzhled a snadno se přizpůsobují délce. Hnízdo je sestaveno z masivního ocelového břevna, speciální houpací koš má duralový rám se silným bezpečnostním opletením. Maximální nosnost Hnízda je 1kilogramů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky