čtvrtek 29. října 2015

Mořská voda v bazénu

Asi jen v případě, že bychom si nechali skutečně z moře vodu přivézt. Jinak budeme hovořit spíše o slané vodě v bazénu, připravené ovšem rozpuštěním přečištěné mořské soli. Takto připravená voda je příjemná pro koupel i pro plavání, ani pokožka není tak vypraná, protože koncentrace solí v těle a ve vodě jsou vyrovnanější. Slaná voda v bazénu Snem každého uživatele je mít neustále během koupací sezóny křišťálově čistou vodu.


Toho se dá samozřejmě docílit několika způsoby, kdy základní způsob spočívá v používání chlorových tablet nebo přípravků na bázi chloru (chlornan sodný).

Vaše oči tak slanou vodu v bazénu určitě ocení. Proč slaná voda do bazénu. Působí příznivě na organismus - mořská sůl obsahuje mnoho hodnotných minerálů.


Většina sladkovodních řas a. S tím nepřijde do styku. Jinak čerpadla mají většinou nerezové hřídele, tak tam by to neměl taky bejt problém. Voda je průzračná, čistá, po sejmutí platchty z bazenu je na dně a stěnách bazénu černá, jakoby “mastná” hmota, která téměř nejde dolů ani kartáčem.

Zjistil jsem pouze vyšší Ph (cca 8) a proto jsem použil chemii (Ph minus). Děkuji za radu, jak “mastnotu” odstranit. Voda je nádherně čistá a provoz stojí daleko méně, než při používání klasické chemie. Princip solničky je velice jednoduchý prvně se bazén zasolí, kde se použije přibližně kg soli na 1ma následně solnička funguje na principu elektrolýzou soli, kde vzniká plynný chlór, který se potom rozpouští ve vodě a dezinfikuje ji.


Proto, aby slaná voda v bazénu nebyla jen slaná voda je potřeba sůl převést na dezinfekční chlor. Hotels in Baška Voda reservieren. Schnell und sicher online buchen. Jetzt buchen mit Booking.


Viele Unterkünfte – tolle Preise! Ihre Buchung direkt bestätigt! Einfach, schnell und sicher buchen!


Před samotným použitím v bazénu sůl nejprve rozpusťte v samostatné nádobě s vodou. Slaný roztok následně rozlévejte po hladině bazénu a nechte působit. Bude voda stejná jako v oceánu? Zařízení na slanou vodu v bazénu pracuje již s koncentrací od -.

Mořská voda má cca obsahu solí. Mírně slaná voda je totiž pro používání v lázni mnohem komfortnější, než „pravá“ mořská voda. Složení slané vody v bazénu produkované procesem MiniSalt, lze přirovnat ke složení slz, takže otevřít oči při potápění v bazénu ošetřené tímto procesem, není nepříjemné. Jedním z důvodů, proč se voda v bazénu barví do bíla, může být vysoký obsah minerálů, nebo můžete mít také příliš vysoké pH vody v bazénu. Možná jste neodhadli dávkování vločkovače, kterého může být ve vodě příliš mnoho, nebo jste jej naopak aplikovali málo.


V zásadě však platí, že ideální koncentrace soli v bazénu je -. Konkrétní poměr je určován především typem salinátoru, který používáte k dezinfekci bazénové vody. V tomto případě se vždy řiďte dle instrukcí k Vašemu salinátoru. V případě silného nárůstu řasy na dně a stěnách bazénu zkontrolujte pH vody a přidejte Chemický set proti řasám. Tento přípravek uvolňuje do vody látky obsahující chlor.


Bublinky stoupají podél stěn bazénu a strhávají a nabalují řasy na sebe a vynášejí je s sebou na hladinu. Zneškodněné řasy z hladiny odstraní skimmer. Za hodin po aplikaci je voda čistá, bez řas.


Jedna sada umožní úpravu 50mvody. Bazen je voda absolutne mrtva do ktorej doplnam jedy aby mrtvou zostala a tak by ma malo aspon trosku zaujimat v akej koncentracii jedov sa to moje dieta kupe, resp. Nerozvaznym pridavanim chemie do bazenovej vody ju mrtvejsou a cistejsou neurobim, akurat tak zbytocne zatazujem organizmus a zivotne prostredie.


A nech mi nik nehovori, ze nema cas raz tyzdenne pichnut do vody testovaci pruzok, pripadne do plavaku tabletu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky