středa 28. října 2015

Svařované pletivo poplastované

Svařované pletivo poplastované nebo svařovaná síť je pevnější a kvalitnější varianta pletiva. Mimořádnou kvalitu a odolnost zaručuje proces nanášení plastu na drát tzv. Galvaplax Process, díky tomuto procesu drát k plastu dokonale přilne.


Pletivo se výborně hodí k rodinným domům se psy. Alternativa ke klasickému čtyřhrannému pletivu.

Sháníte svařované pletivo pozinkované či poplastované ? Dokážeme zajistit montáž tohoto pevného oplocení takzvaně na klíč. Jsme poctivá rodinná firma. Nejznámější pletivové ploty, dále pak svařované pletivo a svařované plotové panely.


Základními prvky pro drátěný plot jsou poplastované nebo pozinkované pletivo , sloupky, vzpěry, napínací dráty, vázací dráty, napínáky, případně také ostnatý drát a betonové podhrabové desky. Na rozdíl od čtyřhranného pletiva se nerozplétá ! Jednotlivé dráty jsou bodově svařeny.

Plotové pletivo poplastované dodáváme v rolích 1 a metrů. Na výběr máte pletivo komplet včetně vpleteného horního a spodního napínacího drátu, pletivo komplet včetně nezapleteného napínacího drátu a pletivo bez napínacího drátu = NAPÍNACÍ DRÁT JIŽ V CENĚ PLETIVA U POLOŽEK OZNAČENÝCH PEREN komplet. Nejčastěji se na oplocení rodinného domu, zahrady. Velký výběr pletiv pro Váš plot. DOPS Bohemia - eshop a prodejna v Praze 5. Gabiony, pletivo , dřevěné plotovky, sloupky, brány a další sortiment pro váš plot.


Vodorovné dráty jsou zvlněné pro odvod vody a snažší formování pletiva. Správný výběr svařovaného pletiva Rozhodujícími parametry pro správný výběr svařovaného pletiva je průměr drátu (mm, mm, mm, mm, mm). Nabídka pletiv: poplastované pletivo, pozinkované pletivo, pletivo celoplastové. Najdete zde i návod na stavbu pletiva. Kromě nejoblíbenějšího čtyřhranného pletiva nechybí v našem sortimentu svařované pletivo s různou velikostí ok a svařované plotové panely, vhodné pro oplocení chat, sportovních či průmyslových areálů a parků.


Obsah videa - představení svařovaného poplastovaného pletiva. Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.


Střihání pletiva po 5-ti metrech tj ( 1 1 bm ) nebo celé balení bm. Poplastované pletivo 80cm, které máme skladem odesíláme většinou druhý den od objenávky.

Svařovaná síť je určená nejčastěji na výrobu klecí, voliér, používá se v zemědělství nebo v průmyslu. Výhodou svařovaných sítí je jejich. SVAŘOVANÉ , POPLASTOVANÉ PEVNÉ TYPY PLOTU jsou vhodné pro moderní oplocení v zahradách, parcích. Výhoda tohoto oplocení je v neobvyklém vzhledu. Oko mm, sílá 5mm včetně poplastování, vnitřní žárově pozinkovaný ocelový drát 65mm.


Oficiální kanál firmy Pletiva Dobrý, na kterém najdete ukázky našich produktů, ukázky našich realizací, návody a pracovní postupy pro stavbu plotů. K oplocení pozemku využijeme nejčastěji plotové pletivo. U rodinného domu poptávejte spíše pletivo poplastované a dekorativní , zatímco k oplocení zahrady postačí jednodušší typ. Průmyslové objekty můžete oplotit pevnými svařovanými sítěmi, jenž zajistí váš pozemek před neoprávněným vstupem.


Naším hlavním působištěm je město Brno a celý Jihomoravský kraj. Svařované chovatelské pletivo pozinkované, vhodné pro stavbu klecí a voliér. V případě, že si se stavbou nebudete vědět rady, jsme schopni zajistit i následnou montáž.


V našem sortimentu naleznete pletivo, sloupky, branky, napínací dráty a další příslušenství. Nabízíme také zámečnické práce. Pro podrobnější informace nás kontaktuje.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky